Milyen stílust képvisel a szegecses öv?
2010. máj. 20. 15:29
2/11 A kérdező kommentje:
Akkor egy kicsit részletesebben? Amúgy fiú vagyok...
2010. máj. 20. 15:38
3/11 anonim válasza:
Nekem a rock*.*:D:DDe az emot is-.-:D
4/11 anonim válasza:
Egyértelműen rockot, méghozzá a kemény fajtáját.
5/11 anonim válasza:
Hát a rockerek nagyon nem hordanak ilyet manapság. Ez inkább az ilyen emo vagy diszkópatkány vonalat képviseli.
6/11 anonim válasza:
rockerek, punkok, emok, akár diszkósok is (ők szerintem inkább a szines verziót). szóval kb az elegáns stílusúakon kívűl mikndeki.
7/11 anonim válasza:
metal. én is hordok szegecses övet, de nem gagyit, hanem bőrt, amiről nem potyognak le a szegecsek. persze manapság már mindenki hordja. ez is csak majmolás, és még leszólnak minket, hogy hogy nézünk ki, amikor egyre több cuccot nyúlnak le tőlünk...
8/11 anonim válasza:
Ha tetszik és illik a ruhához amit fel akarsz venni vedd fel, miért kéne valamilyen stílust képviselned vele?!
9/11 anonim válasza:
eredetileg rockerek hordták, de mivel a divatb.zik és az emók lenyúlták ezeket a stíluselemeket, így manapság már az utóbbiakon látható inkább. A rockereknek/metálosoknak meg maradt a rendes szegecses öv:)
10/11 anonim válasza:
Ilyen stílus nem létezik, dobd ki égesd el! Ha rendes szögecses övet akarsz tessék felkeresni a szaközletet, vegyél bőrt az mindig menő. De ezt fel ne vedd. Vegyél inkább egy jó övet nagyon szépek vannak amik nem szögecsesek, drágák de stílusos a márkás, de lehet venni külön nagyon jó övcsatokat is. Ne majmosat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!