Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Anya nem engedi, hogy szakadt...

Anya nem engedi, hogy szakadt farmert vegyek. Hogyan győzzem meg?

Figyelt kérdés

Együtt szoktunk vásárolni általában h&m, c&a, ilyesmi. Ha nekem tetszik valami, ami jól is áll, elfogadható áron van és neki is tetszik, azt megveszi. Nemrég is vettünk 2 szoknyát, 2 pólót és egy rövidnadrágot, meg néhány fehérneműt a h&b-ben. Ez volt majdnem 20 ezer. Én akartam volna egy szaggatott farmert, az volt 10 ezer kb. Felpróbáltam, anyu kijelentette, hogy jól áll nekem, de akkor sem veszi meg, mert nem fizet szakadt cuccért. Pedig így csak 10 ezret kellett volna költenünk 20 ezer helyett:D

És nem ilyen gatyára gondolok:

[link]

Hanem ehhez hasonlóra:

[link] denimkék

Bár nem is tudom mire számítottam, még egy olyat sem vehetek, aminek csak a térdein van 1-1 lyuk, vagy mi.

Szerintetek hogyan győzzem meg?

15L

2017. jún. 30. 23:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%

15 évesen gyűjtetnél magadnak pénzt és legalább a ruhákat megvehetnéd belőle magadnak.

Amúgy meg teljesen igaza van... 10e. ért 20+ évesen sem vennék nadrágot pedig ilyen korban az értéket már általában megbecsülik. Kezdj el gyűjteni és azt veszel amit akarsz.

Amúgy meg mi az a vegyek? Nem veszi meg nekem esetleg.

Az én veszem vagy ő veszi 2 elég különböző dolog.

2017. júl. 1. 12:18
 12/15 anonim ***** válasza:
10 000 forintért nem csodálom, hogy nem vette meg.
2017. júl. 1. 15:46
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne ha kilyukasztanál egy régi gatyát magadnak?
2017. júl. 1. 16:14
 14/15 anonim ***** válasza:

Nálunk is mindig az van, amit anyum akar, hiába nem ő viseli. Épp ezért nem vásárlok vele már vagy jó 3 éve. :D

Én mindig kapok pénzt, ha elmegyek a plázába a barátnőimmel és azt veszek, amit csak szeretnék, nincs beleszólása. Ha hazaértem megkérdezi néha, hogy mit vettem és megmutatom neki. Nincs sok beleszólása végül, kritizálhatja, de már kifizettem a terméket.

Tedd te is ezt szerintem :)

2017. júl. 6. 20:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Bocsi a szóismétlésekért:(
2017. júl. 6. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!