Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy öltözködjön egy 'nőies'...

Hogy öltözködjön egy 'nőies' alkatú nő, hogy munkatársai komolyan vegyék?

Figyelt kérdés

A nőket gyakran éri hátrányos megkülönböztetés a munkahelyükön, a kollégáik nem kezelik őket egyenrangúként, még akkor sem ha esetleg akár jobb szakemberek is, mint férfi társai. Mit lehet ez ellen tenni? Mi az az öltözködési stílus amitől egy nő nem tűnik ,,fap*csának" se, de nem is vonják el az idomai a figyelmet a szakmai telesítményéről/nem tűnik se slamposnak, se túlöltözöttnek?

Jó lene ha tudnátok linkelni képeket példákról, vagy mutatnátok olyan oldalakat, blogokat, ahol ezt tárgyalják ki.

Előre is köszönöm!

2017. jún. 30. 16:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
2017. jún. 30. 16:18
 2/5 anonim ***** válasza:
17%
A "nőies alkatú" alatt azt érted, hogy dagadt?
2017. jún. 30. 16:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

[link] Szerintem valami kicsit elegansabb, stilusos de megis "basic" szetteket kene hordanod :) Anyukam mas helyzetben van mert o tanar, de o is hasonlo szettekben jar es szerintem ez a legmegfelelobb ilyen helyzetben. Nagyon sok kep van, tudsz bongeszgetni. Noiesek, nem slamposak de nem is tul elegansak.

Nadrag, egy szep bluz es egy kicsit csinosabb cipo. En ezt javasolnam :) Nem feltetlenul kell szoknyaban es magassarkuban jarnod ha nem erzed kenyelmesnek. Es ezek a szettek hihetetlen jol varialhatoak hiszen mondhatni alapdarabok de rengetek szin, fazon talalhato beloluk a boltokban. Ha pedig kicsit fel akarod dobni, a sminkeddel, hajaddal es a kiegeszitokkel is varialhatsz.

2017. jún. 30. 16:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
(A noies alkatu szerintem ebben a kerdesben a nagy mellut takarja)
2017. jún. 30. 16:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! A nőies alkatú alatt egyeltalán nem a dagadtat értem, hanem a homokórát: nagy mell, vékony derék, széles csípő.
2017. júl. 1. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!