Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lehet egy ilyen szoknyát...

Lehet egy ilyen szoknyát karcsúsítani?

Figyelt kérdés

Van egy bőrszoknyám (kis bőrdarabokból van összevarrva, szóval egy patchwork szoknyáról van szó), viszont kicsit nagy rám. Be lehetne vetetni varrónővel, vagy nem is érdemes próbálkozni? Sajnos egyáltalán nem értek a varráshoz, úgyhogy ha butaságot is kérdezek, kérlek ne írjátok, hogy hogy juthatott ilyesmi eszembe.

Ehhez hasonló a szoknya (hogy el is lehessen képzelni): [link]

2017. jún. 28. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Menj el egy varronohoz es mondd el mit, hogyan szeretnel. Szerintem meg fogja tudni csinalni:)
2017. jún. 28. 21:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) Csak aggódtam, hogy esetleg nem szívesen csinálnak ilyesmit, mégsem egy vászonszoknya, ami egyszerűbb eset. :)
2017. jún. 28. 22:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Hat figyelj, en egy bornadragot vittem el varronohoz es meg tudta csinalni. Tul nagy volt ram, most pedig tokeletes:)
2017. jún. 28. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!