Mennyi pénzt adnátok maximum egy pólóért ami nagyon tetszik nektek?
Figyelt kérdés
2017. jún. 28. 20:44
12/25 Bakonyi Z válasza:
Én jelenleg 18 éves vagyok, rocker hülyegyerek, aki él és hal a jobbnál jobb bandás pólókért. Na most a legdrágább póló amit rendeltem (mert nincs az az isten, hogy boltba veszem, mert drágább) az 26k volt egy limitált Suicide Silense póló, de összesen nyaranta szoltam rendelni 70-80 körül... ami nemrég jött meg azt rendeltem felfele kerekítve 76-ért.
13/25 anonim válasza:
Szerintem ha nagyon tetszik vedd meg de mérlegeld, mert én mondjuk 7000 ft-nál többet nem adnék ki egy jó farmerért sem.
14/25 anonim válasza:
Több vilàg divatmàrka tulajànak dolgozom. Silàny minősègü anyagok. Nem èrik meg az àrukat. Ugyanúgy elnyulnak, mint a Kínai. Èn nem adnèk mèg 5000 forintot sem egy ilyen pólóèrt. Egyetlen kivètel van amivel talàlkoztam, de az öltönyöket, ingeket, stb-t forgalmaz.
15/25 A kérdező kommentje:
Én a farmerokkal vagyok hadilábon minőséget tekintve. Az egyetem végéig vagy használt vagy kevésbé jó minőségű farmerokat hordtam, bizonyos idő után mindegyik kiszakadt az ágyéki résznél és úgy határoztam, hogy veszek egy új, eredeti Levi's farmert hátha az kibír egy évnél többet..Az eredmény sajnos ugyanaz volt, ugyanúgy kiszakadt, mint a többi és még drága is volt, azóta max H&M leértékelt farmereket veszek, azok is max egy évet ha kibírnak.
2017. júl. 4. 11:39
17/25 A kérdező kommentje:
Végül amúgy megvettem a pólókat 5500Ft/darab áron, hármat küldtek, mert a negyedik már nincs raktáron. Mindegyik kifogástalan, nagyon tetszenek, méretben is mintha rám szabták volna, rég voltam ilyen elégedett netes rendelésnél, bátran mondhatom, hogy megérte a 16500 Ft ezért a 3 termékért.
2017. júl. 5. 16:49
18/25 anonim válasza:
Max 20-25.000 Ft. De akkor az már a legjobb minőségű, mercerizált pamut, Hugo Boss, Ralph Lauren vagy Gant galléros póló legyen.
De csak szezonális leárazásokkor vásárolok, tehát ilyen 30-35.000-es pólót veszek meg 20-25-ért.
Egy sima, kereknyakú Boss vagy Gant pólóért max 10-12e Ft akciósan.
19/25 anonim válasza:
Pólóért max 3-4000 Ft-ot, annál többet biztos nem! De amúgy nézz szét a kilós Hádában, ott 2-3-400 forint egy póló. :) Sokkal jobban megéri, mint ezek a túlárazott, gagyi Bershka, Tally és hasonlók, amik 2-3 mosás után szanaszét foszlanak.
20/25 anonim válasza:
Én max 2000 Ft-ot , többet tuti nem, felesleges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!