A nagy "oversized" pólót ruhának?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a kérdésem hogy az ilyen nagy pólókat amik hosszúak lehet ruhának hordani?
A Bershkában vásároltam egy ilyet. És már több emberen is láttam egyszerűen ruhának hordva. Igen tudom hogy rövid. De húznék alá egy rövid sima fekete tapadós gatyát. Ez ki sem látszana csak a biztonság kedvéért húznám fel. Szerintetek ez így jó lenne?
2017. jún. 28. 16:43
1/4 anonim válasza:
Hát ez fazontól függ. Mivel oversized, ezért lobogni fog rajtad, ami szerintem nem előnyös.
2/4 anonim válasza:
Enis szoktam ugy meg egyik baratnom is, de igen mindenképp vegyel ala egy rovidnacit. 😇
3/4 anonim válasza:
Simán. "Alsónacival" és sok kiegészítővel, hogy ne tűnjön slamposnak.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a válaszokat😊
2017. jún. 29. 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!