Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nyitott szórakozóhelyre mit...

Nyitott szórakozóhelyre mit vennétek fel hidegben, úgy, hogy azt is figyelembe kell venni hogy idősebbnek nézz ki a korodnál?

Figyelt kérdés
18 éves leszek 2 hónap múlva, de mint tudjuk ez nem érdekli a kidobóembereket. Mindenképp szeretnék melegen öltözni, tehát az, hogy kirakom mindenem nem megoldás. Más ötlet?
2010. máj. 19. 22:09
 1/6 anonim ***** válasza:
68%

Harisnyazokni+nyitott magassarkú.

Vastag cicanadrág vagy csinos farmergatya.

Akármilyen felső+farmerkabátka(ilyesmire gondolok [link]

2010. máj. 19. 22:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
2010. máj. 19. 22:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A kidobóemberek nem ránézésre szoktak beengedni hanem a személyid megkuksolásával... azon nem igen tudsz változtatni.

Ilyen időben kabát simán kell majd estére.. még nappal is néha. Valami vagány farmerszoknya vastag harisnyával, csizmával? Nem tudom, ami illik a stílusodhoz azt vedd fel..

2010. máj. 19. 22:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát bizony a kinézet sokat számít..Van olyan ismerősöm aki 13 éves és mindenhova beengedik minden nélkül.20nak néz ki.
2010. máj. 19. 22:31
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. szerintem az első variáció mellett döntök. :) de azért még jöhetnek ötletek. egyébként hétköznapokon sportosabban öltözködöm (sportcipő, farmernadrág, bőrdzseki) hétvégente pedig bulikon rövid ruha, szoknya, magassarkú. csak mivel most nem az "rövidruhás" idő van, ezért vártam más csinosabb öltözeteket. :)
2010. máj. 20. 15:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok,egyébként a farmerkabátka helyett a bőrdzseki is simán megfelel:)
2010. máj. 20. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!