Mindennap tiszta melltartót veszel fel? Ha nem akkor hány naponta?
Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 19:36
1/6 anonim válasza:
A fehérnemű mindenképpen minden nap tiszta.De például egy nadrágot simán hordok egy hétig.
2/6 anonim válasza:
Aa melltartót azt kb 2- 3 napja cserélem de ez persze több mindentől is függ. Pl: Mennyit volt rajtam, megizzadtam e benne.
3/6 anonim válasza:
én egy melltartót 3 napig hordok.. xD
de persze a többit naponta cserélem.
4/6 anonim válasza:
Én totál nem értem azokat, akik 4-5 napnál tovább ugyanazt hordják, ennyi erővel ugyanazt a pólót is felvehetnék... hiszen az embernek -főleg jó időben- az egész teste izzad, a melle, a melle alatt is, ráadásul a pánt közel van a hónaljhoz... Szóval értitek :D
Ha tehetem, minden nap cserélem, de előfordul, hogy 2 napig u.a. van rajtam, pedig összesen 5 bd melltartóm van... meg lehet oldani :)
L19
5/6 anonim válasza:
Attól függ mennyi időt volt rajtam. Mert ha csak 1-2 órát akkor felveszem másnap is,na de ha egész nap rajtam volt akkor csak végszükség eseté veszem fel(=nincs több tiszta és csak reggel veszem észre). Én sem igazán értem, azt aki mondjuk 3 napnál többet hordja ugyanazt, mert bugyit-zoknit-pólót naponta cserélünk legalább is én. Nadrágot 4-5x is felveszek egymás után de a többit nem. Szokás kérdése azt hiszem...
6/6 anonim válasza:
hát én a legtöbbet itthon vagyok, egy héten kétszer van sulim. nekem úgy szokott lenni hogy mikor milyen ruhát veszek fel ahhoz mérten veszek elő melltartót. itthonra persze vannak itthoni melltartóim, amiket kb 1 héten kétszer cserélek. ilyen időbe itthon nem izzadok ezzel semmi bajom nincs. anyu hetente mos és 2 melltartót szoktam kitenni a mosásba. amúgy sok melltartóm van és így bátran válogatok. amúgy egy melltartót kb 2-3szor veszek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!