Ciki ha szulok látjak a boxerem a fiokba vagy egy böröndben? 17/f
Figyelt kérdés
2017. jún. 24. 13:05
1/10 anonim válasza:
ha nem ilyen vicces feliratú/mintájú,amit a haverjaidnak és a barátnődnek mutatnál meg,akkor szerintem nem:D
2/10 anonim válasza:
Miért lenne ciki????
El kéne dugni egymás elől és mindenki csak a sajátját mosná ki külön, titokban??
3/10 anonim válasza:
Amikor beteszed a mosásba, akkor nem látják, ugye?
5/10 Sunshinedoll válasza:
Anyádék töröltek tisztára, mikor nyakig fostad magad gyerekkorodban, és a gatyádat is nagy valséggel anyukád mossa.
6/10 anonim válasza:
Miért? Természetes, hogy az ember alsóneműt hord.
7/10 anonim válasza:
Szerintem te betojtál a gatyádba, azért titkolod. :)
Gyorsan mosd ki belőle, még bele nem szárad, és akkor nem lesz ciki.
8/10 anonim válasza:
17 éves, férfi létedre?
Hát ember, ki se nőttél a gyerekkorból!
9/10 anonim válasza:
Én mindig boxerba mászkáltam otthon, és most is. Sőt, még rokonok előtt is általában. Apám is, sőt, ő még az utcára is kimegy úgy.
10/10 anonim válasza:
Ha már kezd zavarni, hogy anyuka matat a dolgaidban, akkor kulcs / rigli / tolózár... azt lassan megtanulhatsz külön mosni. Ennek előbb-utóbb mindenkinél eljön az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!