Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik néz ki legjobban lánynak?

Melyik néz ki legjobban lánynak?

Figyelt kérdés
[link]
2017. jún. 20. 14:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
20%
Csupan joindulatbol segitenek a valaszommal, hogy ferficipobe ne mosolyogjanak meg az emberek, de En probalok moderaltan valaszolni nehogy a te es a veled egykorban levok szintjere sullyedjek....
2017. jún. 21. 07:54
 12/16 anonim ***** válasza:
50%

Mi az, hogy veled egykorban élők? Tán te más korban élsz? Vagy egy kiöregedett vén........vagy? Amúgy ne aggódj. Nem kell lesülyedned mások szintjére. Te már jóval az épelméjű emberek szintje alatt vagy.

Csak lekéne már szállni a magas lóról.

A ruháknak nincs neme. Az egy dolog ami bele van írva. Az sem kőbevésett szabály

Még nemeken belül is más az emberek testfelépitése. Van akinek pl a női polók válban szűkek. Másnak meg lehet, hogy a férfi cipők kényelmesebbek mint a női cipők.

Szerintem az oldalon mindegyik cipő jól néz ki. Egyikel sem tudsz mellé fogni

2017. jún. 21. 09:48
 13/16 anonim ***** válasza:
*egykorban lévők
2017. jún. 21. 09:49
 14/16 anonim ***** válasza:
22%
Segitek! Varj! A veked egykorban eloknelarra gondoltam hogy huszoneves koruak lehetnek! Igy mar ertheto? Kedves utolso?
2017. jún. 21. 12:20
 15/16 anonim ***** válasza:
egyik se
2017. jún. 21. 16:26
 16/16 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy erre gondoltál. Én csupán a kijelentésed abszurditására akartam felhívni a figyelmet. Mi az, hogy lenézed a húsz éves korosztályt?! Milyen okból teszed ezt?

Csak valaki letörné már azt a fene nagy egódat. A semmire vagy ilyen felvágós?

Mert olyan ostobának tünsz, hogy az szinte hihetetlen

2017. jún. 23. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!