1/30 anonim válasza:
Nekem tetszik.De szerintem felesleges azon gondolkoznod,hogy gáz e vagy sem.Ha neked tetszik,akkor legyen rajtad.Ennyi.
2/30 anonim válasza:
Aki ilyen cipőt hord az nem férfi, hanem valami más!
Ez szerinted férfias? Én még fiúsnak se mondanám!
3/30 anonim válasza:
Szerintem 21 évesen ne hordjon ilyet az ember. Talán 12 évesen elmegy. Vagy melegként, vagy valami másnak, nem tudom, hogy mostanság mi a divat.
4/30 anonim válasza:
Ha edzeni szeretnél benne, akkor nem gáz. Én utcára másikat választanék a helyedben.
5/30 anonim válasza:
sz*rd le ki mit mond, én fel nem venném, de ha tetszik vedd meg és hordjad büszkén.
6/30 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, de ha neked igen, akkor vedd fel. :)
8/30 anonim válasza:
Ronda és valószínűleg nem megy majd semmihez.
9/30 anonim válasza:
Ha neked tetszik vedd fel nyugodtan. Bele lehet őrülni, ha mindig a környezettől teszi függővé valaki a megjelenését.
10/30 anonim válasza:
Szerintem meg tök jól mutat a pasin egy ilyen. Mitől lenne bu zis? Még ha rózsaszin lenne akkor de ezzel nincs semmi baj. Persze figyejj oda mivel veszed fel max fekete vagy farmer gatya fehér/fekete/nagyon sötétkék/zöld póló kb ennyi más szinnel ne vedd fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!