Szrintetek ciki melltartó nélkül kimenni utcára?
örülj, hogy megbámulnak, ad egy kis magabiztosságot :-)
nem szoktál másokat nézni, hogy ők, hogyan öltözködnek?
Ha nem latszik a bimbod nem gaz lol
Amugy meg szerintem etikatlan es figyelemfelhivo
Hát attól függ mennyire látszik át.
Pl ha a buszon én ülök, te állsz, és alig van hely, ezért közelről látom, annak nem örülnék, köszi.
Ráadásul én nem vállalnám be, egész nap szarul érezném magam, engem nagyon zavarna, hogy olyan, mintha nem lenne rajtam semmi. Persze szokás kérdése, de én nem tenném.
Én is B kosár vagyok, és alig hordok melltartót. Nem látszik át a mellbimbóm, mert nem feszülnek rám a pólóim, de pl. ami ma van rajtam az pont passzentos, de mivel mintás nem feltűnő és ebben sem látszik a mellbimbó, erre mindig figyelek.
Szerintem szard le mit gondolnak mások, én pl. így érzem jól magam. Vékony anyagú melltartókat hordtam, mégis beleizzadtam, meg nem is a tartás/emelés miatt volt rajtam, mert nincs akkora mellem hogy mozogjon miközben járok, vagy meg kelljen emelni.
Csak zavart, és személy szerint elég szomorúnak tartom, hogy sok lány fejében megfordul a gondolat mégse meri kipróbálni mert feszélyezve érezné magát. Hogy ennyire belénk neveli a társadalom, hogy nőként ezt "nem illik", meg "milyen dolog már". Holott sokkal jobb enélkül mászkálni.
19/L
Én szinte sosem hordok, de minden felsőm mintás, vagy sötétebb, azon meg nem látszik :)
Alapból kis melleim vannak, így felesleges rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!