Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szrintetek ciki melltartó...

Szrintetek ciki melltartó nélkül kimenni utcára?

Figyelt kérdés
75b-s nem lógós melleim vannak, nem túl nagyok, viszont a formája elég szép és feszes... Nagyon ciki ha nem veszek a póló alá melltartót? Meg fognak bámulni? Ilyenkor olyan meleg van, és olyan szuper lenne melltartó nélkül..19L
2017. jún. 15. 23:07
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Felőlem lehet :)
2017. jún. 15. 23:28
 2/9 anonim ***** válasza:
41%

örülj, hogy megbámulnak, ad egy kis magabiztosságot :-)

nem szoktál másokat nézni, hogy ők, hogyan öltözködnek?

2017. jún. 15. 23:31
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Nem ciki :D Hasonló paraméterekkel rendelkezem, én is szoktam nyáron :D
2017. jún. 15. 23:31
 4/9 anonim ***** válasza:
41%

Ha nem latszik a bimbod nem gaz lol

Amugy meg szerintem etikatlan es figyelemfelhivo

2017. jún. 16. 00:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Élvezd a szabadságot és érezd jól magad. Nyugodtan hagyd el a melltartót ha jól érzed magad nélküle.
2017. jún. 16. 05:45
 6/9 anonim ***** válasza:
55%

Hát attól függ mennyire látszik át.

Pl ha a buszon én ülök, te állsz, és alig van hely, ezért közelről látom, annak nem örülnék, köszi.

Ráadásul én nem vállalnám be, egész nap szarul érezném magam, engem nagyon zavarna, hogy olyan, mintha nem lenne rajtam semmi. Persze szokás kérdése, de én nem tenném.

2017. jún. 16. 09:42
 7/9 anonim válasza:
85%

Én is B kosár vagyok, és alig hordok melltartót. Nem látszik át a mellbimbóm, mert nem feszülnek rám a pólóim, de pl. ami ma van rajtam az pont passzentos, de mivel mintás nem feltűnő és ebben sem látszik a mellbimbó, erre mindig figyelek.

Szerintem szard le mit gondolnak mások, én pl. így érzem jól magam. Vékony anyagú melltartókat hordtam, mégis beleizzadtam, meg nem is a tartás/emelés miatt volt rajtam, mert nincs akkora mellem hogy mozogjon miközben járok, vagy meg kelljen emelni.

Csak zavart, és személy szerint elég szomorúnak tartom, hogy sok lány fejében megfordul a gondolat mégse meri kipróbálni mert feszélyezve érezné magát. Hogy ennyire belénk neveli a társadalom, hogy nőként ezt "nem illik", meg "milyen dolog már". Holott sokkal jobb enélkül mászkálni.

19/L

2017. jún. 16. 12:25
 8/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem tartom cikinek. Ha nagyon átlátszik vagy szembetűnő, akkor az nekem már sok és én igénytelennek, "olcsónak" tartom illetve egyes esetekben nem értem, hogy miért nem vesznek fel melltartót (mikor mondjuk valakinek lógnak a mellei), de nem az én dolgom. Ha tényleg nincsen rá szükséged, formás, feszes melleid vannak és odafigyelsz rá, hogy mit húzol fel stb., akkor szerintem semmi kivetnivaló nincsen benne. Én egyébként nem tudnék kimenni az utcára melltartó nélkül, szörnyen érezném magamat, feszélyezve stb., mintha kb. meztelen lennék...Én sosem éreztem sem kényelmetlennek, sem túl melegnek a melltartóimat, de ezt mindenkinek magának kell tudnia, éreznie.
2017. jún. 16. 14:38
 9/9 anonim ***** válasza:
74%

Én szinte sosem hordok, de minden felsőm mintás, vagy sötétebb, azon meg nem látszik :)

Alapból kis melleim vannak, így felesleges rá :)

2017. jún. 16. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!