Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felvegyek így rövidnacit?

Felvegyek így rövidnacit?

Figyelt kérdés
170 cm vagyok és 61-2 kiló. Nagyon meghíztam, tavaly nyáron 56 kiló voltam:( a kérdésem az lenne hogy holnap megyek buliba és fel merjek e venni egy rövidnacit? Szerintetek ennyi kilóval (testzsírszázaléktól függetlenül) nézhet ki valaki olyan hülyén rövidnaciban hogy az már inkább ciki, vagy még felvehetem?
2017. jún. 15. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:

szerintem vékony lehetsz :)

én 177 cm magasan 73kg-mal is felveszem, sőt 82kg-san is felvettem.

nézhet ki vki rövidnaciban hülyén, de az már erősen hájas.

amúgy meg, ha te jól érzed magadat rövidnadrágban, tojd már le ki mit gondol :) engem sem érdekel... akinek tetszem hosszúnadrágban, annak rövidben is... ha meg nem, akkor így járt a srác, nem tudja mit veszített ;)

de ha gondolod, priviben küldhetsz képet, és elmondom úgy személyre szabottan a véleményemet.

23N

2017. jún. 15. 19:37
 2/6 anonim ***** válasza:
173 cm, 75 kilosan is jol nezek rovidnadragban, es ezt fiuktol hallom 😀 ne parazz ra
2017. jún. 15. 19:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan felveheted szerintem.
2017. jún. 15. 20:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez inkább a lábaktól függ. Szerintem vérciki a rövidnadrág görbe lábakon, vagy formátlan lábakon, vastag térd, és boka ízületek esetén. Aki nem mozog, annak szoktak tónustalan oszloplábai lenni, na az csúnya.
2017. jún. 15. 22:19
 5/6 Sunshinedoll ***** válasza:

Én 172/64 kiló vagyok és egyáltalán nem vagyok meghízva, tisztában vagyok vele, hogy mások lehetnek az arányok, rajtam viszonylag sok izom is van, de kétlem, hogy ilyen paraméterekkel a kövér közelében lennél.

Nyilván akkor vegyél fel rövidnadrágot, ha jól érzed benne magad kilóktól függetlenül.

Én se 54, se 60 kilósan nem éreztem magam jól rövidnadrágban, most meg hordok. Szóval... Ha kellemetlenül érzed benne magad, ne vedd fel, mert nem fogod jól érezni magad a buliban.

2017. jún. 16. 10:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Minden fiu azt a hulye terdig erot viseli szerintem az meg el is takar egy kicsit ha ennyire zavar az a par kilo.
2017. jún. 16. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!