Felvegyek így rövidnacit?
szerintem vékony lehetsz :)
én 177 cm magasan 73kg-mal is felveszem, sőt 82kg-san is felvettem.
nézhet ki vki rövidnaciban hülyén, de az már erősen hájas.
amúgy meg, ha te jól érzed magadat rövidnadrágban, tojd már le ki mit gondol :) engem sem érdekel... akinek tetszem hosszúnadrágban, annak rövidben is... ha meg nem, akkor így járt a srác, nem tudja mit veszített ;)
de ha gondolod, priviben küldhetsz képet, és elmondom úgy személyre szabottan a véleményemet.
23N
Én 172/64 kiló vagyok és egyáltalán nem vagyok meghízva, tisztában vagyok vele, hogy mások lehetnek az arányok, rajtam viszonylag sok izom is van, de kétlem, hogy ilyen paraméterekkel a kövér közelében lennél.
Nyilván akkor vegyél fel rövidnadrágot, ha jól érzed benne magad kilóktól függetlenül.
Én se 54, se 60 kilósan nem éreztem magam jól rövidnadrágban, most meg hordok. Szóval... Ha kellemetlenül érzed benne magad, ne vedd fel, mert nem fogod jól érezni magad a buliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!