Bunko boltba (sznob parasztoknak lett kitalalva) milyenek legyenek?
Alkalmazkodnak a felsobbkorbol szarmazo vevokorhoz, azok is ilyenek.
Nem kell odamenni es tamogatni ezt a bunko lancolatot.
Felsőbb kör? :D :D Na ne már... :D Egy Zara?
Akkor egy luxus üzletben hogy kellene viselkedniük az eladóknak? Bemész és aládrúgnak? Vagy felpofoznak? :D Elárulom nem, a popódat is kinyalják!
Zarában sokat képzelnek magukról az eladók. Tisztelet a kivételnek! Sok köztük a bunkó, de van 1-2 nagyon kedves! Valamilyen szinten megértem, sok bunkó vásárló is van. Igazi prolik, akik azt hiszik, hogy valakik, mert Zaraban vásárolnak. Pár hete is láttam, ahogy az eladólányt undorító stílusban, emelt hangon osztotta ki egy nem idén barnult kedves vásárló, mert nem vették vissza a hordott, lecímkézett, büdös cuccot tőle. Biztos bele tudnak fásulni ebbe, de az én részemről pedig elvárható, ha én kedves vagyok, akkor ők is legyenek azok. De ritka, hogy azok sajnos...
Mindenki tudja, hogy koppintások, de mivel megfizethető, ezért persze hogy oda mennek. Én is vásárolok ott, mert a sok százezres tervezői változatra nem is lenne pénzem.
Velem nem voltak még bunkók, savanyú arcot vágtak már, de az alap kb. :D
Nővérem, anyám viszont panaszkodott már, hogy milyen bunkók.
Gondolom nem egy leányálom ott dolgozni, Úgyhogy ezzel kompenzálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!