Miért töri a talpamat a szandál?
Még tavaly nyáron vettem a deichmannban egy 3cm-s sarkú szandált. 2x-3x ha volt rajtam, mert egyrészt 42es lábam van, de sajnos kicsit szélesebb a szandál mint kellene, így csúszkál benne a lábam ha beleizzadt. Másrészt, pu a belső része, és töri a talpamat, a lábujjaim alatt lévő "párnát" (nem kell, hogy izzadjon a lábam).
Miért van ez? Mit tehetek, hogy fájdalom nélkül tudjam hordani?
Előre is köszi!
a talpbetét nem mozdul el? meg nem hiszem h vmi szép látványt nyújt ha beleteszem..
utánaolvastam ennek a folyékony harisnyának, de csak olyan funkciója van, hogy egységes színűre varázsolja a lábat... amolyan alapozó féle.. azért köszi :)
nem lábujjas szandál! :) na majd utánakérdezek ha megyek. vannak amúgy lábdezodorok is, csak nem tudom az ér e valamit.
nem kell hogy izzadjon amúgy, hűvösebb napon felvettem, ugy is feltorte a talpam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!