Fiuk, lányok! Ha egy fiunak kilátszik a boxer teteje akkor megszoktátok nézni hogy milyen színü boxert hord vagy hogy mi van oda ráírva?
Figyelt kérdés
És mit gondoltok ha látjátok hogy valami drága márkás boxert hord, vagy ez anyira nem izgat senkit?2017. jún. 10. 09:27
1/10 anonim válasza:
Nem érdekel. De mondjum azt gondolnám direkt villantja ki, az meg elég visszás.
2/10 anonim válasza:
Lényegtelen, hogy mennyire drága, amúgy meg, nekem személy szerint pont, hogy nem jönnek be az ilyen méregdrága boxerek, Kínaiba ugyanannyiért tucatnyit veszek és még jobban is néznek ki...
3/10 anonim válasza:
Pont ugyanaz a reakcióm, mint ha a "dekoltázsa" lóg ki. Gusztustalan mindkettő,elég trampli emberre vall.
4/10 anonim válasza:
Szerintem is gáz ha kilóg.
Megnézni csak akkor szoktam ha valami feltűnő, sárga spongyabobos vagy hasonló...de mondanom se kell hogy ez sem pozitív
5/10 anonim válasza:
Miért, a Csillag Patrikos jobb? x"-D Vagy a Tunyacsápos... és akkor képzeld el, hol van Tunyacsáp feje és hol végződhet az orra... xDDDDD
6/10 anonim válasza:
Gáz. Ugyanúgy, mint lányoknál a kilógó/átvirító tanga.
7/10 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Meg nem is ismerem a férfi fehérnemű márkákat, szóval felőlem kerülhetett 20.000-be is, én csak annyit látok, hogy kint van.
8/10 anonim válasza:
Nem érdekel. Szerintem nagyon gáz, ha kilógatja valaki a boxert, és 10 éves kor felett már nem divat.
9/10 anonim válasza:
a barátomnak néha kilóg ha pl magasrab feltesz valamit és felcsúszik a pólója, de akkor is a hasát nézem, nem a bugyiját.
10/10 anonim válasza:
Utolsó, barátodnak bugyija van? xDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!