Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon igénytelenségnek...

Nagyon igénytelenségnek számít, ha vateráról rendelek újszerű fehérneműt?

Figyelt kérdés

Nagyon szép darabok, és az eredeti ár töredékéért tudok így hozzájutni. Teljes áron nem lenne keretem hozzá sajnos. Eddig próbáltam akciókat kifogni márkásabb üzletekben, de aligha volt szerencsém,a kínaival kapcsolatban pedig szintén akadtak gondjaim, valahogy irreálisan drága a minőséghez és kinézethez képest. És mostanra eléggé kikoptam a vállalható fehérneműkből, jó pár farabra szükségem lenne.

Igazából csak kimosom, fertőtlenítem...

A kérdésem az lenne, hogy igénytelen vagyok attól, hogy engem nem különösebben zavar, hogy volt már párszor máson?

2017. jún. 8. 21:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szinte bármi jöhet turibol de bugyi soha. A melltartó simán de a bugyi felejtős.
2017. jún. 8. 21:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Bugyit soha. Fertőzést is kaphatsz
2017. jún. 8. 22:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Ha fertőtlenítem úgyis?
2017. jún. 8. 22:15
 4/9 Blondie.W ***** válasza:
100%
Én szoktam Hádába menni néha, de bugyi, melltartó, cipő, csak új. Nem szabad ilyen helyeken venni/rendelni. Max melltartó ami még elmegy.
2017. jún. 8. 22:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igénytelen :)
2017. jún. 8. 22:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Melltartó nálam rendben van, bugyit nem vennék más után. 200-600ft-ba kerülnek a kínaiban és piacon, annyiért inkább gyakrabban cserélem a készletem, nem kell megvárni amíg mindegyik szétesik hanem apránként újat kell venni és nem fog földhöz vágni anyagilag sem. Igaz nekem hétköznapi fehérneműk esetén nincsenek nagy elvárásaim, legyen egyszínű és pamut.
2017. jún. 9. 03:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Használt bugyit venni igénytelenség, igen.
2017. jún. 9. 04:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire durván nem is akarnék fogalmazni, hogy igénytelen, inkább azt mondom; veszélyes.

Nincs az a pénz a világon (ezt komolyan mondom!!!), hogy én ilyen fehérneműt felvegyek. Isten ments, hogy elkapjak valamit, még a gondolattól is irtózok, hogy felvegyek egy megrendelt, használt fehérneműt. Ki tudja, utána mi bajom lenne, én komolyan félnék felvenni :-/

25/F

2017. jún. 9. 08:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, meggyőztetek.
2017. jún. 9. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!