Középiskolai tanévnyitóra mennyire kell kiöltözni?
Figyelt kérdés
Elsős leszek és félek tőle, hogy mindenki öltönyben lesz én meg csak sima farmerben és pólóban vagy fordítva. Az iskolában semmit nem mondtak róla, én mrg elfelejtettem megkérdezni. A válaszokat előre is köszönöm!2017. jún. 7. 09:03
1/5 anonim válasza:
Ne légy már ennyire életképtelen... pont ugyanazt kell felvenni mint általánosban, iskolai ünneplőt. Fehér ing/blúz, fekete szoknya/nadrág. Ha van valami extra a suliban (saját nyakkendő, matrózblúz), arról írnak levelet. Senki nem lesz öltönyben, sem farmerben.
2/5 anonim válasza:
Úristen. Felveszel egy fekete farmert meg egy fehér inget aztán csókolom. Vagy fekete ünneplős nadrágot.
3/5 anonim válasza:
Fekete farmer fehér ing.
Ne öltözz ki nagyon, vedd lazára vagányra.
4/5 anonim válasza:
Iskolája válogatja, nálunk pl az öltöny elvárás volt, lányoknak meg matrózblúz.
Ha nem kaptatok értesítést arról, hogy mit kell felvenni akkor menj simán ünneplőben: fehér ing/blúz, fekete nadrág/szoknya
5/5 Metionin válasza:
Nekünk egyenruha volt de azt már a beiratkozásnál megmondták. Ha nektek nem mondtak semmit, akkor simán fekete nadrág fehér inggel, rendes (nem sport) cipővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!