Az amerikai méretezés azért nagyobb alapból, mert több elhízott ember él ott?
Figyelt kérdés
most futottam először bele olyanba hogy Gildan és Fruit of the loom pólókat rendeltem, netről ahol felhívták a figyelmet a mérettáblázatra. és valóban, az eddig megszokotthoz képest, bár eddig szinte csak kínaiból vettem pl. pólót, ott ahol a 3xl-es kicsinek számított, amcsi méretezésből a 2xl-es enyhén bő. tudom ez sem normális, és mindenképp kisebbnek illene lennem, de belegondoltam hogy bakker én is elég dagadt vagyok és ezekből ha "csak" 2xl kell, és voltak típusok ahol a mérettáblázatban 3-4 talán 5(?) xl is volt, csak van rá igény2017. jún. 4. 20:53
1/3 anonim válasza:
Inkább a kínai méret a kicsi. Abba azért gondolj bele, hogy normál ruhaméret is pl nőiben 36-46 még egyik irányba sem extrém, és az 6 különböző méret.
2/3 anonim válasza:
Szerintem is a kínai kicsi, én normális méret vagyok, de van, hogy az XXL-es kell. Egyébként igaz lehet, hogy az amerikai méretek az elhízott emberek miatt nagyobbak, sőt ahogy hallottam, a gyorskajáldákban az "XXL menü" is sokkal nagyobb, mint ami itthon óriásnak számít.
Amúgy a német méretek is nagyobbak szerintem, a spanyolok meg kisebbek. Pl. fürdőgatya a Cundában az L-es is nagy, míg a Bershkában az XL-es is épphogy jó.
3/3 anonim válasza:
Azt kellett volna jól agyoncsapni, aki kitalálta az XL-et meg társait. A francnak nem lehet(ett) centiben megadni és akkor minden egyértelmű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!