Lassan 17 vagyok miért nem vehetek fel magassarkút?
Ilyesmi magassarkút szeretnék kb 7-8 centiset, de anyukám nem engedi. Azt mondta, kidobja, ha olyat veszek. November 1-én leszek 17, 173cm vagyok és tudok járni magassarkúban..szerintetek igaza van?:S
Nincs igaza, de szerintem őt is meg lehet érteni.
Attól fél, hogy megveteted vele, aztán rájössz, hogy nem túl kényelmes és inkább csak nézegeted a cipős szekrényben, hogy milyen szép, ahelyett, hogy hordod. :)
Győzd meg!
Már van egy kb 9 centis magassarkúm, amit csak úgy tudok hordani, ha a lépcsőházban átveszem mindig mikor elmegyek és mikor hazajövök:S nem tudom, hát ha ez ilyen magas valahogy megbírkóznék vele, mert gyönyörű meg olyan egyszerű, rengeten 14 évesen látok olyan magassarkúkat, hogy fujj.. anya amúgy ilyen göndör hajú nem nagyon sminkeli magát, indiai boltokban veszi a ruháit, ilyen össze-vissza varrott gatyákat meg pulcsikat hord és nem szereti a magassarkút, nekem meg az nem tetszik, ahogy ő öltözik egyáltalán nem nőies, de ő tudja... nagyon óvatosan próbálom rábeszélni, hogy vehessen nekem a barátom egyet, de nehéz lesz, mert ezt is ki akarta dobni, nem hordhatom: [link]
nem nagyon látszik, csak hogy lássátok a mostani ennyire magas
Cserélünk anyukát? :D
Bár az enyém nem öltözik túl jól, de a nővéremet imádja dícsérgetni, hogy milyen szexi a gatyója, meg milyen szép a cipőkéje, szereti amainstream divatot,engem meg folyton szekíroz, goás a stílusom.
A te anyukádnak biztos tetszene az öltözködésem. A csere részleteit megbeszéljük ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!