Ebayről meg "merjem" venni ezt a táskát ekkora összegért,100%os értékelés mellett?
2017. jún. 3. 18:06
1/7 anonim válasza:
Nekem volt már (kevésszer mondjuk), hogy kisebb értékben rendeltem meg és nem jött meg, szóltam az ebaynek és egyből visszautalták a pénzem. Szóval szerintem próbálkozz meg vele, ha szeretnéd
2/7 anonim válasza:
Az eladó értékelését nézd meg, ha sokan megvannak elégedve, akkor nyugodtan rendelheted.
3/7 anonim válasza:
Az eladó értékelését olvasva, elégedettek. Jó, áru, időben szállít.. Én ha ilyen táskát akarnék megvenném ( de mondjuk nekem nem kéne, mert az árához képest nem egy nagy szám ez a táska)
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem van nagyban, nagyon szeretem. :)
100% az ertekelese, lehet megprobalom :)
2017. jún. 3. 19:24
5/7 anonim válasza:
Én inkább azon aggódnék hogy mennyit fognak erre vámkezelésen rádobni. 170 USD felett vám mellé 27% áfát is rá kell fizetni, úgyhogy egy +15-20 ezret még számolj hozzá ha megrendeled.
6/7 anonim válasza:
Oda van írva plusz költségként 42886 forint.... szóval egy százas a táska
7/7 anonim válasza:
ha elkapják vámon.. be lehet vele szopni, de nekem sok ilyen drágább tárgyam átjött vámolás nélkül.
szóval készülj fel az extra költségre, de ne lepődj meg ha nem vámolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!