Mi a véleményetek a HÁDA webshopról?
Figyelt kérdés
Gondolom nem küldenek szakadt ruhákat, vagy ilyesmi, de ha mondjuk rendelek valamit és nem jó rám, akkor mi van? vissza tudok küldeni?2017. jún. 2. 21:12
1/3 anonim válasza:
Nem egyszer rendeltem tőlük régen és ne hidd, hogy hibátlan ruhákat küldenek! Lehet, hogy nem első látásra tűnik fel, de nekem pl. lyukas, foltos felsőt küldtek és az áruházban vásárolt ruhám is több helyen lyukas lett rövid időn belül.. Nem tudom, hogy ruhamoly-e (de nem szakadás), én inkább kerülöm őket. Ezzel persze nem lebeszélni akarlak, mert vettem már én is jó cuccokat de nagyon oda kell figyelni.. Asszem vissza lehet küldeni pénzért, a webshopon biztos bővebb leírást adnak ezzel kapcsolatban.
2/3 anonim válasza:
Szerintem méregdrága. Párszor elcsábultam az akciók idején, de eddig egyszer sem rendeltem, sokallom azt a pénzt használt ruháért, főleg hogy gardróbcserén jóval olcsóbban találok modern ruhákat.
3/3 anonim válasza:
A fix árasakat inkább kerüld vagy csakis ugy vedd meg ha az uzletben felpróbáltad es tuti jo, webshopprol ne rendelj. En is befurodtem nemreg. Paromnak vettem egy nadragot, 2000 ft volt mert olyan Hada-ban vettem ahol fix árasak a ruhak. Kicsi volt ra. Visszamentem kerdeztem hogy nem e lehetne lecserelni masra vagy levasarolni. Hat nem....hasznalt gatyaert amit még csak besetudok cserelni ha rossz, draga volt...soha tobbet nem vasarolok igy. Ami nevetseges még az a textiliak kilora 3500ft! Ha tegyuk fel egy full szettet akarok venni agynemu huzatbol kb 4-5ere jon ki ha nem tobbre...ennyiert veszek a boltban is es ott ha szakadt be is cserelik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!