Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, ti milyen fajta...

Lányok, ti milyen fajta ruhákat imádtok a pasikon nyáron?

Figyelt kérdés

Nyilván fiúknál kevesebb a ruhaválaszték, de pl. jobban szeretitek a szűkebb rövidnadrágokat, hosszabított póló, akármi, tényleg érdekelne engem.

Én pl. imádom a lányokon a bő szoknyákat, vagy pl imádom ha baseball sapkába vannak, ilyesmik jöhetnek :D

2017. jún. 1. 16:24
 1/10 A kérdező kommentje:
hozzáteszem nem vagyok kigyúrva, sportos testalkatom van, de szálkásabb, szóval a trikó nagy mellizmokkal kilőve :D
2017. jún. 1. 16:25
 2/10 anonim ***** válasza:

szabadidős szerelés:

vászon rövidnadrág, de bőr övvel, nem ezekkel az idióta vászon övekkel...

és galléros pólóing, valamilyen férfias színben

zokni, edzőcipő, vagy focicipő

városi:

egy klasszikus farmernadrág, és feltűrt ujjú hosszú ujjú öltönying, zokni, cipő

2017. jún. 1. 16:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Én imádom az ingeket, pólóingeket, szerintem nagyon jól néznek ki, de egyébként egy sima póló is jó egy sportosabb, hétköznapibb viselethez. Egyedül a nagyon tapadós, passzos meg a túl kivágott pólókat, az izompólókat nem szeretem, azok szerintem többségében gázul néznek ki. A szűk nadrágokat sem szeretem kifejezetten, inkább az a normál, laza, de azért nem három számmal nagyobb változat tetszik. Tetszik a farmer, de nekem bejönnek ezek a most divatos bézs, mustársárga, bordó, sötétkék, sötétzöld színek is. Cipőben meg igazából majdnem mindegy, a pasiknak ilyen téren nincsen túl nagy választási lehetősége, az a lényeg, hogy a cipő is passzoljon a ruházathoz. Talán a szandálokat nem szeretem egyedül meg mondjuk a nagyon feltűnő, rikító színeket, amik mondjuk a sportcipőkben elég divatosak mostanában.
2017. jún. 1. 18:43
 4/10 anonim ***** válasza:

- feltűrt ujjú hosszúujjú ing

- sima fehér póló farmer bermudával (nem nagyon szűkkel és nem nagyon röviddel)

- piképóló

2017. jún. 2. 14:07
 5/10 anonim ***** válasza:

Szuk polo , super skinny farmer es sport cipo!

A szuk rucik megmutatjak az alakjat, ha pedig jo akkor miert kene dugdosni..?

A laza oltozet oregit es furan is nez ki.

2017. jún. 2. 14:09
 6/10 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek :)

én is imádom a szűk ruhákat :)

2017. jún. 2. 18:18
 7/10 anonim ***** válasza:
nem tapadós vagy izompóló, inkább legyen picivel nagyobb. térdig érő nadrág, lehetőleg ne strasszköves övcsattal. sportos cipő. egy férfi ne cicomázzon,legyen egyszerű és ne páwás :D
2017. jún. 5. 09:02
 8/10 anonim ***** válasza:
7! Fenymasolatokbol mar eleg van a varosban azt hiszem!
2017. jún. 6. 08:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Matika, felénk az általad leírt inkább a fénymásolat, nem amit a 7. írt...
2017. jún. 6. 10:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Megis jobban nez ki mert legalabb latjuk a pasik alakjat es nem szemeteszsakba vannak bugyolalva ahol minden log es buggyos.
2017. jún. 7. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!