30 felett ilyen felső?
37 éves nő vagyok, sportolok és magamat is olyannak látom amiket mások mondanak rólam.
A lányommal már szinte vitatkozunk ezen, mert mindenképp ilyen öltözködési stílust képzel el rajtam
Más velem egykorú anyuka is ad a lánya véleményére öltözködés téren?
Én csakis azért adok a véleményére, mert fiatalosnak tart ő is
A felső oké, viszont a nadrágon az a kilógó zsebbelső szerintem nagyon gáz.
Csakis olyan ruhát vegyél fel, amiben jól érzed magad és teljesen önmagadat tudod benne adni.
Ne a lányod mondja már meg, hogy mit vegyél fel!? Még ha jót is akarna neked, az ő szemszögéből.
Jó ez a felső. Persze nem mindenhova. Pl. dolgozni nem húznám fel. De egy buliba jó lehet. Hasonló korú vagyok, mint te.
A nadrág szerintem is nagyon gáz.
Persze jó a fiatalos stílus, de azért ne öltözz szerintem teljesen tinilánynak, mert az nevetséges lehet, akkor is ha valakinek tökéletes az alakja.
Nem vitatkoznék ezen a gyerekemmel, azt hordok, amit szeretnék. Egy tini lány más körökben mozog, mint egy felnőtt nő, így más ruha a megfelelő számára.
A felső tetszik. A nadrág már 20 felett is ciki.
Strandon, vízparton persze mehet.
A felső elmegy, nem valami mai divatú
a nadrág jobban nézne ki ha nem lenne rajta az a lánc, és a zsebe nem lógna ki
Kérdésemben csak a felső szerepelt, a nadrág nem :) nekem sem tetszik egyáltalán.
Köszönöm a tanácsokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!