Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 30 felett ilyen felső?

30 felett ilyen felső?

Figyelt kérdés

37 éves nő vagyok, sportolok és magamat is olyannak látom amiket mások mondanak rólam.

A lányommal már szinte vitatkozunk ezen, mert mindenképp ilyen öltözködési stílust képzel el rajtam

[link]

Más velem egykorú anyuka is ad a lánya véleményére öltözködés téren?

Én csakis azért adok a véleményére, mert fiatalosnak tart ő is

2017. máj. 31. 18:52
 1/8 anonim ***** válasza:

A felső oké, viszont a nadrágon az a kilógó zsebbelső szerintem nagyon gáz.

Csakis olyan ruhát vegyél fel, amiben jól érzed magad és teljesen önmagadat tudod benne adni.

Ne a lányod mondja már meg, hogy mit vegyél fel!? Még ha jót is akarna neked, az ő szemszögéből.

2017. máj. 31. 18:55
 2/8 anonim ***** válasza:

Jó ez a felső. Persze nem mindenhova. Pl. dolgozni nem húznám fel. De egy buliba jó lehet. Hasonló korú vagyok, mint te.

A nadrág szerintem is nagyon gáz.

Persze jó a fiatalos stílus, de azért ne öltözz szerintem teljesen tinilánynak, mert az nevetséges lehet, akkor is ha valakinek tökéletes az alakja.

Nem vitatkoznék ezen a gyerekemmel, azt hordok, amit szeretnék. Egy tini lány más körökben mozog, mint egy felnőtt nő, így más ruha a megfelelő számára.

2017. máj. 31. 19:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha jó az alakod, akkor nincs ezzel baj, de szigorúan szabadidőben, munkahelyre nem.
2017. máj. 31. 19:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez így nagyon nem jó.
2017. máj. 31. 20:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem bejön ez a ruha. Én is rendeltem már sok mindent a cawalker-ről. Szeretem amit itt lehet kapni. Légy csinos, szexi anyukaként is. Egyetértek a lányoddal.
2017. máj. 31. 23:21
 6/8 anonim ***** válasza:

A felső tetszik. A nadrág már 20 felett is ciki.

Strandon, vízparton persze mehet.

2017. jún. 1. 01:05
 7/8 anonim ***** válasza:

A felső elmegy, nem valami mai divatú

a nadrág jobban nézne ki ha nem lenne rajta az a lánc, és a zsebe nem lógna ki

2017. jún. 1. 16:43
 8/8 A kérdező kommentje:

Kérdésemben csak a felső szerepelt, a nadrág nem :) nekem sem tetszik egyáltalán.

Köszönöm a tanácsokat

2017. jún. 2. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!