1/3 anonim válasza:
Nekem jobban tetszik a fekete a csipke miatt de azt vedd meg amelyik jobban tetszik magadon. Mert nekem úgy van ha meglátok valamit (a színe miatt) akkor felpróbálom és lehet hogy tökre hülyén áll.
2/3 anonim válasza:
Nekem is a fekete személy szerint jobban tetszik. Viszont az egy kicsit úgy néz ki, mintha nem vinnél a strandra bikinit és ezért a melltartódban fürödnél. A bordó inkább néz ki bikininek. DE ha csak otthoni medencébe/olyan helyre veszed fel, ahol mindegy vagy nem látszik hogy milyen, akkor a fekete. De ez a te döntésed!!! ne engedd, hogy bárki is befolyásoljon (főleg nem itt az interneten, ismeretlenül)! :)
3/3 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik, olyanok, mint a sima melltartók. Hétköznap ilyenek vannak rajtam. De mivel nem ez volt a kérdés, nekem a bordó egy fokkal jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!