Budapest (vagy környékén) beszerezhető menyasszonyi ruha nagyker áron?
Figyelt kérdés
Elég durva árakon lehet hozzájutni a ruhaszalonokban, s egy fórumon olvastam, egy lánynak sikerüt néhány évvel ezelőtt nagyker áron beszerezni a ruháját és majd az esküvő után ugyanannyiért sikerült el is adnia. :)2017. máj. 29. 16:19
1/3 anonim válasza:
Próbálj kölcsönözni, vagy van aki eladja a sajátját, ami már nem kell neki.
2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy jócskán leárazva vett egy elfekvőben lévődarabot, vagy volt ismerőse nagykerben :-)
Szerintem is kölcsönözz inkább, én használtat nem vennék. Néha meg lehet egyezni a kölcsönzővel és jó áron megvenni a ruhát.
3/3 anonim válasza:
Budapesten a 14. kerületben a Miskolci utcában van egy hely ahonnan én is most vettem 60 ezerért vadi új ruhámat.3 árkategória van náluk:20, 40, 60.ettől drágább nincs.Olcsó menyasszonyi ruha néven vannak fönn neten, bekell jelentkezni hozzájuk és feltudsz próbálni bármennyit.Kedves az eladó is.Azzal számolj hogy ha alacsonyabb vagy akkor vágatni kell a ruha aljából ami ugye plusz költség neked egy varrónőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!