Csajok! Milyen fürdőruha lenne számomra a megfelelő?
Sziasztok. :)
Szóval a sztorim: szeretnék magamnak hamarosan venni egy csodaszép fürdőruhát,de nem nagyon tudok rájönni,milyen lenen a megfelelő. Ugyanis valami olyasmit szeretnék venni amiben a kis mell is jól tud kinézni,és nem veszik benne el. Ugyanis nekem nem túl nagy a mellem,világosabb a bőröm,a hajam hosszú barna,és valami ehhez illő fürdőruhát szeertnék találni mint színben mint fazonban is. Ebben szeretnék tőletek segítséget kérni,hogy szerintetek nekem milyen illene nekem a kis mellemmel.
A netem már keresgéltem pár darabot,és találtam is,az egyik ez [link] de ez inkább más színben tetszene.
Aztán ami még nagyon megtetszett: [link] és a bugyija [link] Ez tetszik a legjobban de nem tudom mennyire állna jól egy kis mell ebben a kosárban.
Aztán még: [link] és [link] Szerintetek ezek közül melyik illene jobban? Vagy csak tanácsokat is szivesen olvasok :)
köszönöm szépen :)
én az utolsó előttire szavazok mert az színes ugye legalábbis nem fekete a fekete pedig slankít.
az utolsó se rossz de ha fehér a bőröd nem előnyös a fehér fürdőruci. 12l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!