Szerinted? A tescoban kaphato női trikók és az egyszerű sima és csíkos pólókra 2db 1500Ft-os akció van. Ha 2x veszek 2db-ot akkor az 3000Ft lesz?
Figyelt kérdés
Mert 1 db 1100 2db 1500 akkor ezek szerint 4 db 3000?2010. máj. 17. 15:37
1/5 anonim válasza:
szerintem igen ha meg nem akk fuss mégegykört... (ennyit nemérmeg egy egyszerhasználatos ruha)
2/5 anonim válasza:
annyi! de most te tényleg enyire hülye vagy? nem figyelsz matek órán? jahhj :-S
3/5 A kérdező kommentje:
De figyelek matek órán, csak nem akarok úgy járni, hogy 3000 helyett 4400-at fizetek:D Amúgy meg szerintem nagyon jó és kényelmes is. több Cherokee-s cuccom is van :D Amúgy köszi a válaszokat.;)
2010. máj. 17. 17:34
4/5 anonim válasza:
Én is vettem és ezt azt jelenti,hogy ha egyet veszel az 1100 ft,de ha kettőt ugyanabból a fazonból(a szín lehet más) az csak 1500 ft.
Így akarják eladni.
5/5 anonim válasza:
ha 2 db 1500, akkor 2x2 az 2x1500, ugye? az 3000
te annyira sötét vagy, hogy tuti politikus vagy celeb leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!