Lányok! Jól öltözködik ez a srác? Jól néz ki?
Mint aki az apja pólóját húzta magára.
Ez is a te kérdésed? https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
A második képen itt is egy ilyen indokolatlanul nagy pólóban van a srác.
Ha cingár vagy nem baj, de ha túl nagy vagy túl bő ruhát veszel fel, az ezt még inkább kihangsúlyozza. A rövid ujjú póló, pláne a sötétebb árnyalatok (kontrasztosak a bőröddel), mint ez is, pedig ezen túl is a vékony karjaidra terelik a tekintetet.
Szűkebb szabású, keresztbe csíkos felső, vastagabb, nehezebb anyagok, nem túl mély kivágású V-nyakú és inkább hosszú ujjú felső vagy ing könyékig feltűrve előnyösebb. A V-nyak és a test vonalát jobban követő felső a mellkasra tereli a hangsúlyt, kicsit deltásabbnak látszol tőle, a keresztbe csík és a sűrű szövésű anyagok szélesítenek, a feltűrt (ing)ujj pedig kicsit vastagít a felkarodon.
Ez sem fog auschwitzi menekültből Schwarzeneggert csinálni, de előnyösebb, mint amit a képen szereplő srác visel.
kb S-es a mérete a ropinak,a póló meg L-es vagy XL-es.
így olyan hatást kelt,mintha lenyúlta volna az apja ruháját.
főleg ultra gáz slim fit,vagy skinny farmerrel a kinyúlt póló.
a szín kombináció viszont jó,oliva és fekete.
én is szoktam így.
elég gáz h igy öltözködik...
Gondolom a srácnak nem tetszik a kisebb méret, mert szarul nézne ki. De hát b#zdmeg ő egy anorexiás, gyúrni kell... xD
nem
ha rá való méretűek lennének a ruhák, nekem akkor se tetszene: tök jó, ha egy pasi egyszerűen öltözködik, de ez már a túlságosan egyszerű kategória, és inkább jellegtelen, mint férfias
amúgy ez a stílus a nyunyó styl.
nyunyó-passzív homoszexuális,aki csak lány szerepben közösül.
és onnan jött ez,hogy sok csaj szereti felvenni otthon a palija ingét pólóját és akkor milyen aranyosak ahogy lóg rajtuk,gyakori filmes klisé is.
a homoszexuálisoknál meg ugyanígy.
a nyunyó felveszi a nagydarab aktív pólóját,mert milyen aranyos már.
szóval a kép és az öltözködési stílus felfogható a passzív homoszexuálisok reklámjaként is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!