Nagyon eres a lábam! Ti hordanátok így rövidnadrágot?
Figyelt kérdés
Sajna a lábamon nagyon erősen látszanak az erek, genetika - szóval semmit nem lehet tenni ellene, csak elfogadni. Nyilván 30-40 fokban az ember kénytelen felvenni rövidnacit ha nem akar megsülni, de olyan fura érzés, mintha mindenki az én lábamat bámulná.
Volt már pár alkalom amikor megjegyzést is kaptam rá. Tudom ne vegyem magamra meg minden, de nem jó érzés.
Szerintem hordhatsz én sosem értettem miért szégyelli valaki ha valami olyan "hiba" van a bőrén amiről abszolút nem tehet. Pl mikor műtéti heget takargat valaki hát uram isten... ha valaki emiatt beszólna akkor annak az agyi szintje is olyan lehet. Nekem pl az államról vágtak ki műtéti úton egy anyajegyet és az utolsó napokban már úgy járkáltam hogy a varrást semmi nem takarta és teljesen jól elvoltam.
2017. máj. 27. 11:35
2/9 anonim válasza:
Sőt nekem kifejezetten tetszik,különleges!
Biztosan nem takargatnám,te se tedd!:)
2017. máj. 27. 11:47
3/9 anonim válasza:
Ez valóban genetika, barátnőmnek is hasonló problémája van, de neki leginkább akkor látszik ennyire amikor ülő helyzetben van. Ő gyakran visel rövid szoknyákat, rövidnadrágokat, nem zavarja őt ez a dolog, elfogadta hogy ilyen, ezt örökölte, nem tehet róla.
2017. máj. 27. 11:49
4/9 anonim válasza:
Nyilván nem kell emiatt nadrágba járni, de azért ha nem akarod, hogy ennyire látszódon, húzz rá egy testszínű harisnyát, ami nem áttetsző, és egységesebb lábad lesz tőle.
2017. máj. 27. 12:06
5/9 anonim válasza:
ohhh.. nekem a karom ilyen.. azt is sokan "megcsodálják" de engem nem érdekel.. ilyen vagyok ennyi..
e miatt persze, hogy hordhatsz rövidnadrágot.. aki emiatt szól valamit annak olyan az agyi szintje amit meghallani sem érdemes
2017. máj. 27. 12:27
6/9 anonim válasza:
Nekem meg durván kipattog a lábam minden szőrtelenítési módszertől és nagyon ronda. De nem fogok ezért hosszúnadrágban pössedni nyáron. Inkább legyen pöttyös mint szőrös:D nyugodtan vegyél fel rövidnadrágot, aki más testi hibája miatt leszól valakit, az hatalmas gyökér
2017. máj. 28. 06:25
7/9 anonim válasza:
4! Nyaron 30,40 fokban harisnya? Gratula!
Kerdezo! Vegyel fel olyan ertelmetlen hulye hosszu terdig ero nadragot mint amilyet a fiuk hordanak, az legalabb a felet eltakarja.
2017. jún. 30. 14:30
8/9 anonim válasza:
Nem vastag harisnyára gondoltam, hanem vékonyra, más is hord, én is, nem vészes míg nincs kánikula.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!