Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kinek mennyibe került egy...

Kinek mennyibe került egy tipikus nadrágja, cipője, felsője, amit hord általában?

Figyelt kérdés
És ez milyen vagyon mellé párosul kb (mennyi a fizetés)?

2017. máj. 26. 23:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Változó,de általában a drágább arkategorias üzletekben szoktam vasarolni...
2017. máj. 27. 13:39
 12/17 anonim ***** válasza:

Nadrág: 6000-8000

Cipő: 2000 - 20000

Felső: 500- 3000

Fizetés: 170 000.

Egyébként mindig lesem a kiárusításos darabokat, turizok is, comverse cipőt turiztam már 500 forintért. :D Nadrágot nem tudok így venni, mert a 42-es méret sose marad kiárúsításra.:D De pólót szoktam venni 700-1000 forintért kiárúsításon. Turiban vegyesen vásárolok mindent, ami tetszik, legyen pól, cipő, kabát, ágynemű huzat, bármi. :D

2017. máj. 27. 14:04
 13/17 anonim ***** válasza:
67%

Felsők, nadrágok, szoknyák: 200Ft

Cipők:2000-10000

Turiba járok. Anyám pénzéből élek még. 16/L

2017. máj. 27. 15:13
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Magasabb minõségû és àrkategóriájú boltokban vàsàrolok.

29F

2017. máj. 27. 19:20
 15/17 anonim ***** válasza:

Még szülők pénzéből gazdálkodok.

Cipők: 10-15k A lehető legjobb árérték arányt keresem, olyan darabokat veszek amiket kitudok használni, több 5-6 éves cipőm is van. Átmeneti cipőkből vannak olcsóbbak is, egy papírtalpú balerina pl akkor sem egy szupertartós dolog ha bőrből van, abból tökéletes a 3-4 ezres darab is.

Nadrág: 5-7k ott is a jól kihasználható darabokat keresem, nincs sok nadrágom de ami van az jól kombinálható. Csak akkor veszek újat ha szükséges, esetleg nagyon megtetszik valami.

pólók, blúzok, kardigánok, pulcsik: pár száz forint. Ezeket a legegyszerűbb turkálóban megtalálni és a méret sem olyan problémás mint mondjuk nadrágnál. kis méret vagyok, észrevételeim alapján az többnyire hiánycikk.

ruhák: azokat is használtam szoktam venni akár turiban akár online magánembertől. 1500-2000ft-ért szépeket lehet kapni akár alkalomra is.

Egész olcsón öltözködök, ha tehetem használt holmikat veszek újat csak a szükséges dolgokból vagy nagy szerelem esetén vásárolok.

2017. máj. 27. 21:17
 16/17 Metionin ***** válasza:

Póló: 300-3000 ft

Nadrág: 3000-5000 ft

Cipő: 2000-5000 ft

Általában turizok de nadrágot kénytelen vagyok boltban venni mert sosem találok XS-est. Boltban csak leárazáskor veszek dolgokat és csak olyat amit a turikban nem találtam iletve fehérneműt. A vagyonom (lol) átlagosan havi 100 körül van, diákmunka és ösztöndíj alkotja.

2017. máj. 29. 00:26
 17/17 anonim ***** válasza:

minimálbér

felsők turiból (Humana <3) 500nál többet sose adnék egy felsőért.

nadrágot sajnos csak pár üzletben találok, 38as konfekció vagyok, de a csípőnadrágokat utálom, alacsony is vagyok, szóval marha nehéz. viszont ha egyszer találok kb egy évben 1 nadrágot, akkor olyan 5-6ezerig elengedem, ésmegveszem. volt egyszer 12ért, szó szerint szégyelltem.

a cipőim azok volcom, vans (bár az elég fosh) fallen, szóval elég tartósak. és egyediek szerintem. 5-6évig bírja egy pár shú és nem kell havonta venni másikat, mert szétesik. cipőknél majdnem képes lennék 30at is kiadni, a legdrágább 25volt, fallen, több,mint 6éves a kicsike. imádom.

szerencsére a szüleim nagyon rendesek hozzám, és sokszor segítenek be nekem ilyen téren. általában szüli-névnapokkor.

2017. máj. 29. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!