Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magas 193cm hez milyen hajstil...

Magas 193cm hez milyen hajstilus passzol?

Figyelt kérdés
Aztvettem eszre h aki magas mind kopasz.. De miert? Magas fiunak milyen haj all jol Lanyok szerintetek? Magasak milyen a hajatok?:D
2017. máj. 26. 23:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs összefüggés.

Egyik haverom nagyon magas és kopasz 30as, exem 196 cm és normális rövid frizurája van mindeféle felnyírás, zselé meg egyéb extrák nélkül.

Párom 186 cm szintén normális frizurával.

A frizurának inkább a fejformához van köze. Akinek eleve hosszúkás az arca az már ne csináljon felfelé zselezett ecsethajat, akinek meg kis gombóc az ne nyalja le.

2017. máj. 26. 23:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja az lemaradt hogy a haverom azért kopasz mert kihullott neki a genetika miatt, nem azért mert magas vagy valamilyen divat megfontolásból.
2017. máj. 26. 23:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Az hogy milyen haj áll jól nem függ össze a magassággal.
2017. máj. 26. 23:39
 4/8 anonim ***** válasza:
A kopasz és a nagyon rövid haj szexi. :P
2017. máj. 27. 00:37
 5/8 A kérdező kommentje:
#1 fodrasz vagy?
2017. máj. 27. 00:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Én a magas hosszú hajú srácokért vagyok odáig. Ha alapból egy kicsit északibb skandinávosabb beütésed van akkor szerintem tuti jól állna a hosszú haj és egy kis arcszörzet.

Szerintem a rövid haj elég unalmas, a kopasz fej pedig nekem személy szerint nem tetszik.

Ha egy kicsit különlegesebb megjelenést szeretnél akkor szerintem a hosszú haj, jó választás lenne. Persze csak ha a hajad állapota és minősége megengedi, és ha a stílusodhoz, zenei izlésedhez is passzól

Szerintem a hosszú haj majdnem mindenkinek jól áll, és nagyon férfias tud lenni.

2017. máj. 27. 10:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Van ket nagyon magas fiu ismerosom,szerintem 195 tuti megvan mindketto. A 183 centis baratom kb a szajukig er. Az egyiknek sima rovid haja van,a masiknak pedig hosszu. Jol all nekik,szerintem kopaszon furan neznenek ki.
2017. máj. 29. 10:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Rövid hajat vágatok eldontottem, a hosszu haj egy eleve 193 cm ferfinak hogy allna haha.. Hmpffff igy the dik xd
2017. máj. 29. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!