Magas 193cm hez milyen hajstilus passzol?
Szerintem nincs összefüggés.
Egyik haverom nagyon magas és kopasz 30as, exem 196 cm és normális rövid frizurája van mindeféle felnyírás, zselé meg egyéb extrák nélkül.
Párom 186 cm szintén normális frizurával.
A frizurának inkább a fejformához van köze. Akinek eleve hosszúkás az arca az már ne csináljon felfelé zselezett ecsethajat, akinek meg kis gombóc az ne nyalja le.
Én a magas hosszú hajú srácokért vagyok odáig. Ha alapból egy kicsit északibb skandinávosabb beütésed van akkor szerintem tuti jól állna a hosszú haj és egy kis arcszörzet.
Szerintem a rövid haj elég unalmas, a kopasz fej pedig nekem személy szerint nem tetszik.
Ha egy kicsit különlegesebb megjelenést szeretnél akkor szerintem a hosszú haj, jó választás lenne. Persze csak ha a hajad állapota és minősége megengedi, és ha a stílusodhoz, zenei izlésedhez is passzól
Szerintem a hosszú haj majdnem mindenkinek jól áll, és nagyon férfias tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!