Nagyon gáz a fehér farmer?
Vettem egyet, tisztára megtetszett, meg megy is 1-2 ruhadarabomhoz, de pont mikor hazafelé sétáltam az üzletközpontból akkor figyeltem fel rá, hogy kb senki sem hord már ilyet.
Nagyon feltűnő lenne felvenni utcára, vagy elmegy szódával ha rendesen fel tudok hozzá öltözni? Itthon is felpróbláltam, összképileg egész jó volt. Szerintem...
18F
Akkor szerencséd volt. Én múltkor leültem a buszon. Nem is fehérben voltam, hanem világos kékben. Utána néztem, hogy mi a fene a térdeimnél azok a szürke foltok?! El nem tudtam képzelni hogy került az oda, mert nem térdeltem le az utcán a porba.
Aztán leesett, hogy hozzáért a térdem az előttem névő ülés támlájához és attól lett olyan! :(
Amúgy én fehérből is a vastagabb anyagút szeretem, de nyáron praktikusabb a vékonyabb az tény.
Én is tervezek venni egy fehér farmert. Hol lehet kapni fehérben jó feszülős super-skinny fazonút fiúnak?
F
Női ruhaboltban talán.
Ilyen hülyeségét! Vegyél egy számmal kisebbet aminek a szára be van szűkitve. Vagy ha nem lenne, utólag szűkítsd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!