Fehér férgi farmert hol kapok Budapesten?
Figyelt kérdés
Hosszú fehér férfi farmer vagy farmer szerű nadrágot keresek.
Bp-i boltot keresek. Ha lehet ne webáruház legyen, mert nem szeretnék próba nélkül gatyát venni.
Tépett nadrág nem jön szóba és előnyben részesítem a szűkített szárúakat.
Csak teljesen fehér érdekel.
A neten eddig csak webáruházakat találtam. C&A-ban. H&M-ben és Newyorker-ben nem találtam.
Örülnék, ha 10ezer alatt lenne az ára.
2017. máj. 23. 13:25
11/14 anonim válasza:
12/14 anonim válasza:
Van különbség férfi és női nadrágok között. Más a szabása, a nőknek ugyanis szélesebb a csípőjük, a combjuk is más, vastagabb, más szögben áll a szélesebb medencéjük miatt.
Aztán a női dolgok balra gombolódnak, a férfi nadrágok, ingek pedig jobbra.
Egy férfi ne hordjon női holmit, egy nő pedig ne vegyen fel férfiruhát.
13/14 anonim válasza:
Szerintem amúgy az se lenne ciki, ha egy férfi a női osztályon keresgél ruhákat. És ha ajándékot vesz másvalakinek (egy nőnek) karácsonyra?
14/14 anonim válasza:
Vagy lehet, hogy a barátnőjének, feleségének vesz ruhát, aki nem tud elmenni a boltba, mert eltörte a lábát vagy kórházban van, szoptat, most szül, akármi egyéb baja lehet stb. Semmi ciki nincs abban, ha egy férfi a női osztályon csatangol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!