Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy hordjam a magasszárú...

Hogy hordjam a magasszárú conversemet?

Figyelt kérdés

Sokan a gatyát rátűrik, de ez nekem nem tetszik annyira. Ha betűröm a farmert az nagyon rossz? A farmeromat leginkább fel szoktam hajtani hogy kicsit kilógjon a lábam, de ez ugye magas cipővel nem sikerül. És rövid gatyával milyen? Nekem úgy személy szerint nagyon tetszik. Szerintetek?

Tudom, hordjam úgy ahogy nekem tetszik. De hosszú gatyával sehogy sem tetszik, segítsetek!😁

L

2017. máj. 22. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Rövidnadrághoz sem rossz egyébként.

2017. máj. 22. 15:38
 2/4 A kérdező kommentje:

Koszonom! :)

Az a baj hogy elég rövid lábam van, és általában muszj feltűrnöm a gatyát, mert nagyon hosszú. Szóval az nem így nezne ki. :/

2017. máj. 22. 17:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj az, úgy is nézhet ki jól, a lényeg szerintem az, hogy feszüljön a nadrágod a vádlidon, úgy olyan hatást kelt mintha a cipő "folytatása" lenne, szerintem úgy a legesztétikusabb! Teljesen betűrve sem rossz!
2017. máj. 22. 22:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2017. máj. 24. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!