Aliexpressen érdemes ruhát rendelni?
Figyelt kérdés
2017. máj. 20. 19:49
1/3 anonim válasza:
Igen, ha nem zavar hogy egészen eltérő minőségű, méretű és kinézetű terméket is kaphatsz mint ami a termékfotón van, cserébe azért mert olcsó kínai tömeggyártott cucc.
Pár fotó:
Ettől egy fokkal még mindig biztosabb ha elmész egy kínaiba és legalább felpróbálhatod. Lehet drágább lesz de nem bosszankodsz a kidobott pénz, több hét várakozási idő és használhatatlan termék miatt.
2/3 anonim válasza:
Nagyon meg kell nézni a vásárlói véleményeket. Azokat keresd, ahova fényképeket is feltöltöttek.
Én már rendeltem egy pólót, pont úgy néz ki, mint a képen. Valószínűleg egy év múlva már nem lesz az igazi a minősége, de 1000 forintért csodát nem érdemes várni.
3/3 anonim válasza:
Aprosagokt erdemes, sapka, fulvedo, harisnya. Ruhat, nadragot, polot nem rendelnek, mert az elozoeknel se olyan a minosege, mint amit vartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!