Mit szóltok ehez az összeállításhoz? =)
Figyelt kérdés
Unalmamban kreáltam, mondjuk egy buliba:
Véleményeket! :)
2010. máj. 15. 23:35
1/17 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik :)
bár szerintem a papucs elég gagyi... nekem ezek nem tetszenek. inkább valami dögös fehér, szürke szandival tudnám elképzelni :) a többi nagyon jó!
jó az ízlésed ;)
2/17 anonim válasza:
jajah klassz nekem is csak a papuccsal van gondom :/ és télleg egy szürke magassarkú szandál jó lenne :)
3/17 anonim válasza:
Olyan kis tanyasi azzal a szandállal.
A szegecses karkötőt meg lenyomnám a divatp.csák torkán, kell nektek a rockerektől lopni?
4/17 anonim válasza:
Szerintme jó de az a csillag nyaklánc nem illik oda. A karkötő talán, a táska miatt...
Én nem venném fel, de amúgy jó, összeillő darabok.
5/17 anonim válasza:
jók a cuccok. talán én a papucs helyett egy szürke szegecselt magassarkú szandit vennék fel
6/17 anonim válasza:
Szerintem is tök jó összeállítás :D
Nekem is csak a papuccsal van bajom
7/17 anonim válasza:
Tök jó :) de az a cipő szörnyű!!!!
8/17 anonim válasza:
Mindegyik ruhadarab tetszik csak nem így egybe!
9/17 anonim válasza:
papucs, nyaklánc, karkötő--> storno :))
10/17 A kérdező kommentje:
Szóval a papucsot kilövköm..
Mindjárt keresek valami szürke szandit :)
2010. máj. 16. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!