Vendégként vehet fel egy lányos fiú szoknyát ballagási ünnepségre, vagy nagyon vicces lenne?
Figyelt kérdés
Az osztálytársamról van szó, aki nem rég jött rá, hogy inkább lány szeretne lenni. Mennyire fogadnátok el sz ilyen dolgait?2017. máj. 6. 12:46
1/10 anonim válasza:
Amennyiben hosszú hajú és lányos arcú, akkor nyugodtan vegyen fel szoknyát, de foglalkozzon azzal, hogy mások mit mondanak. Az a fontos, hogy jól érezze magát.
4/10 anonim válasza:
Engem nem zavarna, ha abban érzi jól magát, akkor vegyen fel szoknyát. Viszont nézzen utána hogy az iskola házirendje engedélyezi-e nehogy problémája legyen belőle.
5/10 anonim válasza:
Nyugodtan vegyen fel szoknyát. Úgy sem tudják róla, hogy fiú. ;)
6/10 anonim válasza:
Engem nem érdekelne, ha nem az én vendégem.
Ha az én vendégem, akkor elvárnám, hogy ezt jelezze előre nekem, hogy megbeszéljük, mert sajnos van egy-két nagyon konzervatív családtagom (dédike, nagymama). Segítenék neki kiválasztani egy konszolidált darabot, amiben nem nevetségesen mutat, amőgy rendben is van.
7/10 anonim válasza:
Vendégként inkább ne. Hadd szóljon ez az alkalom a ballagóról, ő meg majd vesz fel szoknyát máskor.
8/10 anonim válasza:
7-es, ha a srác lánynak néz ki, akkor nem hiszem hogy túlzott feltűnést keltene.
Persze ha úgy néz ki mint Conchita, akkor lehet inkább nem kéne erőltetni a szoknyát.
9/10 A kérdező kommentje:
Nem Conthitára hasonlít a srác, szerencsére:). Amúgy minden rendben volt. Nem szóltak be neki.
Szoknyában amúgy mi számít uniszexnek? Mert az egyik barátnőm mondta, hogy létezik ilyen. Ti mit tudtok róla?
2017. máj. 7. 19:21
10/10 anonim válasza:
Örülök, hogy rendben zajlott a ballagás. Mindenképp támogasd! :) Aki azt írta, hogy ennek most nincs itt a helye, tőle kérdezném, hogy akkor mégis mikor van idő arra, hogy önmaga legyen az ember? :) Megvan a maga szépsége a konzervatívságnak is, de semmiképp sem az a része, hogy elnyomunk másokat. Az ő élete, mindennap az ő döntése, amit tisztelni kéne, semmi nevetséges nincs benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!