Nektek milyen tapasztalaitok vannak az online vásárlással kapcsolatban?
Én mondjuk csak vateráztam, de azzal meg vagyok elégedve. A wishről nem hallottam jókat, azt inkább hanyagold. ebay, aliexpress jó, ezen kívül még a romwe, cndirekt, meg van még egy holland webáruház is, de annak hirtelen nem jut eszembe a neve.
Amit tudok javasolni, hogy youtube-on nagyon sok videó van, ahol kapnak termékeket amiket bemutatnak és elmondják róluk a véleményeket és látod, hogy milyen minőségben kapják meg a ruhákat.
Én wishről rendeltem már pár dolgot. A wish azért jó, mert van ügyfélszolgálat, és ha nem kapod meg a terméket, akkor visszakérheted az árát. Vagy, ha nem azt küldik, amit rendeltél, nem jó méretet küldtek stb, stb.. Ebayen, alin úgy tudom, hogy nincs ilyen.
Nekem eddig 1 termék volt, ami nem jött meg, a többit mind megkaptam. Annak az 1-nek pedig visszakaptam az árát. Amiket megjöttek, azokkal nem volt gondom, kb azt kaptam, amire számítottam. Tanácsok: mindig olvasd el a leírást, ne csak a képek alapján rendelj. Én a vélemányeket is mindig elolvasom, és ha csupa rosszat írnak, akkor nem rendelem meg.. :D Mindig a megadott mérettáblázat szerint rendelj, ha pl ruhát veszel, mert a méretezés nem mindig a megszokott, európai méretezés szerint van. De ezeket fel szokták tüntetni (ha nincs feltüntetve, akkor én nem szoktam megrendelni,hanem keresek egy másik boltot, akik szintén árulják ugyanazt a terméket, és a méreteket is leírják).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!