Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen körte alakhoz milyen...

Ilyen körte alakhoz milyen méretű ruhát rendeljek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Méretek:

Mellbőség: 80 cm

Derékbőség: 74 cm

Csípőbőség (a legnagyobb kerületű résznél): kb. 100 cm

A mérettáblázatok szerint a mellbőség 34-es méretbe tartozik, míg a derék- és csípőbőség a 40-es méretbe.

A mellek kicsik, laposak, megereszkedettek, a has hosszanti császármetszéstől nagy, fenék nagy, gömbölyű. Attól tartok, hogyha mondjuk 36-os vagy 38-as méretű ruhát rendelek, akkor vállban lesz nagy, vagy a mellnél lesz túl bő. Nem tudtok olyan oldalt, ahol ilyen alkathoz találhatnék jó ruhát?

Van, aki hasonló cipőben jár? :/

A segítséget előre is köszönöm!

2017. máj. 4. 07:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok vele, ha a mellem belefér akkor a többi rész is jó lesz. Habár látni kell hogy a kiszemelt ruhadarab milyen anyagú. Enged vagy nem.

Az én trükköm, hogy egy f&fes ruhám címkéjét megnézem, azon van normális méret, és megnézem.

Ajánlom ezeket a márkákat: new look, dorothy perkins, river island, boohoo, next, forever 21, mango, zara, h&m. Hirtelen ennyi jutott eszembe.

2017. máj. 4. 08:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Jaj, azt felejtettem mondani, hogy ha van hasonló fazonú ruhád, akkor azt érdemes megnézni a méret miatt.
2017. máj. 4. 08:22
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget! :)

A mellem minden ruhába belefér :D csak a hasamat és a fenekemet szeretném takarni, van felül szűkebb, lefelé bővülő felsőm, az jó, ilyesmiket szeretnék venni. Sajnos eddig "öröklött", rám nagy ruhákat hordtam, hogy takarjanak, ezért hiába nézem a cimkéket :/ meg van, amiből kivágtam, mert zavart. Csak most már szeretnék végre kicsit én is csinosabb lenni. :)

2017. máj. 4. 16:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Tudom miről beszélsz. Engem meg 14 éves koromig férfi pólókba öltöztetett anyukám, mert csak az volt jó rám. De utána se lett a ruhatáraim valami nőies.

A lényeg, hogy fogadd el magad, és szeresd úgy ahogy vagy. Nekem is csak így lett önbizalmam. Habár tudom hogy nehéz, nekem is 20 kg mínusz segitett ebben az elfogadás dologban. Sok sikert a ruha vásárláshoz.

2017. máj. 5. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!