Nagyon fehér a bőröm. Milyen színű fürdőruhát vegyek?
Figyelt kérdés
hajam és szemem is barna2010. máj. 15. 13:15
2/15 anonim válasza:
vagyis ha ruhára gondolsz akkor sztem lány :D
és hát nemtom talán fehér börhöz fehér de lehet akkor barna is h mennyen a szemedhez meg a hajadhoz csak akkor barnulni kéne egy kicsit szal fehér sztem :)
4/15 anonim válasza:
semmiképpen sem halvány színek, azok még jobban sápasztanak. a legjobb lenne a fekete vagy sötétbarna/sötétkék
5/15 anonim válasza:
igen, mindenképp valami, sötét vagy neon színűt vegyél ;)
6/15 A kérdező kommentje:
lány vagyok
2010. máj. 15. 13:24
7/15 anonim válasza:
egy részesre gondolsz?
mert a fürdő ruha az egy részes
8/15 anonim válasza:
fekete, türkiz, vmi élénk. a barnák, földszínek sápasztanának, a fehér mellett meg hullaszíned lesz. ezeket csak barnább bőrűeknek ajánlják.
9/15 anonim válasza:
Ha nagyon nagyon fehér vagy nem fog jól állni a fekete.Mennyire vagy fehér?Am szentem minden fehér bőrűnek jól áll a türkiz.
10/15 anonim válasza:
semmi képpen se világos, halvány szinű fürdőruhát. inkább élénkebb színeket válassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!