Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik pólót válasszam,...

Melyik pólót válasszam, melyik jobb utcára?

Figyelt kérdés

úgy döntöttem veszek egyszínű Fruit of the loom pólókat, leginkább utcára. látom nekik is van több kategória sima környakú pólón belül is, talán az anyagvastagság változik. először erre gondoltam [link] de ettől a "value weight" kategória helyett a "heavy cotton" legyen: [link]

vagy a "prémium": [link] mindkét kategóriának 195 g/m² vastag az anyaga és árban is csak egy százas különbség van köztük.

(illetve még annyit hogy a legelső legolcsóbb kategória aminek csak 165 g/m²-vastag anyaga van az is hordható utcán vagy azt kifejezetten otthoninak szánják?)

2017. máj. 2. 18:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Értem hogy letisztult meg minden, de miért választottad ki a legrondább színeket amik az oldalon fellelhetőek?
2017. máj. 2. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!