Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ferdül el mosás után a...

Miért ferdül el mosás után a póló varrása? Több lent.

Figyelt kérdés
Mosás után elferdül a pólónak a varrása és az alja megnyúlik,kinyúlik lógós igénytelen csapzott lesz és a nadrágoknál is hasonló a helyzet: elferdül és kinyúlik mikor megveszem jó mosás után meg folyton lecsúszik meg lóg rajtam mert úgy kinyúlik és nagyon zavaró hogy mosás után szinte hordhatatlanok a ruhák mert olyan csúnyák lesznek.

2017. máj. 2. 01:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokat bosszankodom emiatt, pedig minőségi ruhákat veszek, de ugy hallottam, a pamut anyagú hajlamos erre :(
2017. máj. 2. 06:34
 2/5 anonim ***** válasza:
A minőségi pamut NEM defo4rmálódik. Csak akkor, ha rosszul varrják meg. A márkák cuccoknak is a nevét kell megfizetni, de a legtöbbjük nem minőségi.
2017. máj. 2. 07:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Szabáshiba. Ha nem szálirányban van kiszabva az adott alkatrész, a világ legjobb minőségű pamutja sem úgy viselkedik, ahogyan kellene.
2017. máj. 2. 12:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem a te hibád. Direkt egy picit ferdén szabják őket, nem szálirányban, így a boltban még nem feltűnő a probléma, de néhány mosás után helyrehozhatatlanul megcsavarodik a ruhadarab. Ekkor majd veszel helyette egy másikat, ami persze ugyanilyen rosszul szabott darab lesz, és így tovább, és így tovább. A gyártónak és a kereskedőnek jó üzlet, hiszen így több fogy.
2017. máj. 2. 23:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem soha nincs ilyen, hogy csináljátok??!! LOL

Én 30 fokon mosok és csak gyors mosás azaz 30 perces csak. Es vannak 4-5 éves pólók, boxer ami fehér és nem sárga. :)

2017. máj. 3. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!