Másnak is nehezen megy a nadrág vásárlás? ( méret problémá)
Figyelt kérdés
Viszonylag széles a csípőm , a derekam vékony. A legtöbb nadrág ami jó csípōben elál föntebb. Hol kène vásárolnom ilyen paraméterekkel? Leginkább farmer hordok . Nem szeretem a túl skinny nadrágokat.2017. ápr. 29. 21:49
1/6 anonim válasza:
Én feladtam és övet hordok, mindig vagy csípőnél jó és derékban nagy vagy lábszárban jó csípőben kicsi vagy rövid.
2/6 anonim válasza:
Turkálóban szoktam találni, tegnap vettem egyet.
3/6 anonim válasza:
Nekem is ugyanez csípőm széles derekam vékony és a gatyáim mind a H&M-ből vannak ajánlom nagyon jók van magas derekúm is fekete is farmerek is nagyon jók vannak most ott nézz körül szerintem ;)
4/6 anonim válasza:
Velem is ez van, sajnos... A lábam nagyon vékony, a csípőm széles, a derekam meg szintén vékony. Ami nadrág nem néz ki úgy a combomon mintha besz*rtam volna, az megakad a csípőmön, ellenben ami csípőben jó, abba kétszer beleférnék lábban és derékban :P A Terranovában találtam egy-két olyan nacit ami jó, a H&M-ben egyet, mert ott mostanában csak szétszagatottak vannak... Illetve a Mohitót érdemes megpróbálni, ott a szövetnadrágok nagyon jók, nekem kedvenc boltom. Bár ha jobban szereted a farmert...
5/6 A kérdező kommentje:
H&M nadrágok jók méretben ma voltam . Csak ne lennének ennyire szűkek. A többi bolt amit az utolsó írt nincs a városunkba.
2017. máj. 7. 21:24
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2017. máj. 7. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!