Hordható ez a táska egyetemen?
Figyelt kérdés
A mai egyetemistákra gondolok, ez vállalható e vagy túl gyerekes.
A válaszokat előre is köszönöm!
2017. ápr. 28. 17:07
1/10 A kérdező kommentje:
Annyi még hogy picit duci lányra gondoltam
2017. ápr. 28. 17:08
2/10 anonim válasza:
Nekem nem nyitja meg a képet, de egyetemen már nem igazán foglalkozik senki azzal, hogy milyenek a cuccaid. Én pl rózsaszín tolltartóval járok egy olyan szakra, ahol nagyon magas az "elitbe" tartozók száma, még senki nem szólt meg érte :) Ha neked tetszik nyugodtan használd :))
3/10 anonim válasza:
Nem fog senkit sem érdekelni milyen táska van nálad. Egy-két félévben nekem is volt, hogy iyelt hordtam, mert annyi cuccot kellet elvinnem magammal, egész nap óráim voltak, laborköpenyt cipeltem meg minden sz.rt, hogy muszáj volt ilyen táska.
4/10 anonim válasza:
Mint előttem is írták az egyetemen már nem foglalkoznak ilyenekkel.Ha az a társaság amiben vagy nem szól,hogy ezt inkább ne,illetve te jól érzed benne magad akkor hord ezt.
5/10 anonim válasza:
Senkit nem fog érdekelni, nálunk is vannak akik ilyemsi nagy hátizsákokat hordanak, még mások kis kézitáskával, vagy akár aktatáskával járnak. Ez a te döntésed, hogy milyennel érzed jól magad. Sőt, van aki a régi gimis szakadt hátizsákját hordja, senki nem szólt érte.
7/10 anonim válasza:
Egyetemen? Ilyet? Semmiképpen!
De most komolyan, szerinted érdekelne valakit a táskád? Az egyetem nem óvoda, ha helo kittys táskád lenne, azért se szólna senki.
8/10 Metionin válasza:
Persze hogy hordható. Én anno vettem új táskát de mivel az első 2 évben annyi cuccom volt, hogy nem fért bele, a gimis hátizsákommal toltam. Igazság szerint ott már senki nem nézi, hogy mi van rajtad vagy hogy milyen táskával jársz.
9/10 anonim válasza:
Teljesen átlagos táska. Szerintem az egyetem az a hely, ahol pont nem érdekel senkit milyen a táskád. Inkább hordanék egy ilyen táskát, mintsem hogy leszakadjon a hátam egy csini váltáskától vagy egyébtől:D
Semmi gond sincs vele.
10/10 Sunshinedoll válasza:
Én egyetemen látok embereket, akik flip-flopban meg szabadidőben mennek órára, hidd el, semmi nem gáz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!