Hol lehet kapni világoskék, farmer, ingtunikát?
Ma láttam egy lányon, és nagyon tetszett. (:
Fenék aljáig ért, az ujja picit buggyos, és a mellénél vmint az alján, egy ilyen kis csíkban meg volt húzva (tudjátok, ilyen"madzaggal", h buggyos legyen) Világoskék farmer, (amilyen most menő) ilyesmi színű:
A mellénél ingzseb is volt és gallér, azt hiszem, nem tuti.
Kicsit túl részletesen megjegyeztem. Úgy tetszett, de nem mertem megkérdezni a csajt h hol vette :D
Akinek van ilyesmi, tudja a márkát, vagy csak olyan helyet ahol hasonlókat lehet kapni, légyszii írjon!
Előre is köszii!
Nekem sötétebb kék van, lekerekített aljú, hosszúujjas (feltűrhető ujjal) végig patentos. Ez mondjuk Angliából van, Karácsony után vettem kinn, 20 fontért.
Pimkie-ben vannak farmeringek 5000 Ft körül, hosszabbak, annyira nem néztem meg.
C&A-ban is a Clockhouse részen vannak farmeringek.
Én most a JOY-ban láttam Tally Weijlt, Wanessa Hudgenst kopírozó szettnél van királykék hosszú ing, azt akarom :)
25, L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!