Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet kapni világoskék,...

Hol lehet kapni világoskék, farmer, ingtunikát?

Figyelt kérdés

Ma láttam egy lányon, és nagyon tetszett. (:

Fenék aljáig ért, az ujja picit buggyos, és a mellénél vmint az alján, egy ilyen kis csíkban meg volt húzva (tudjátok, ilyen"madzaggal", h buggyos legyen) Világoskék farmer, (amilyen most menő) ilyesmi színű:

[link]

A mellénél ingzseb is volt és gallér, azt hiszem, nem tuti.

Kicsit túl részletesen megjegyeztem. Úgy tetszett, de nem mertem megkérdezni a csajt h hol vette :D

Akinek van ilyesmi, tudja a márkát, vagy csak olyan helyet ahol hasonlókat lehet kapni, légyszii írjon!

Előre is köszii!

2010. máj. 14. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
hát, hogy pont ilyet kapsz-e azt nem tudom, de ilyesmi ruhákat pl. pimkie-ben, tally weijl-ben találsz.
2010. máj. 14. 21:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem sötétebb kék van, lekerekített aljú, hosszúujjas (feltűrhető ujjal) végig patentos. Ez mondjuk Angliából van, Karácsony után vettem kinn, 20 fontért.

Pimkie-ben vannak farmeringek 5000 Ft körül, hosszabbak, annyira nem néztem meg.

C&A-ban is a Clockhouse részen vannak farmeringek.

Én most a JOY-ban láttam Tally Weijlt, Wanessa Hudgenst kopírozó szettnél van királykék hosszú ing, azt akarom :)

25, L

2010. máj. 15. 08:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Tally Weijl:)
2010. máj. 15. 09:37
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem van ilyenem. elég meglepö de én a tescoban akadtam rá( pedig énis inkább tally weijlbe vagy zarába vásárolok) és nem hagyhattam ott:D
2010. máj. 15. 14:12
 5/5 anonim ***** válasza:
C&A; Orsay :)
2010. máj. 16. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!