Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért olyan menő ez a cipő?...

Miért olyan menő ez a cipő? Mert Justin Bieber is ezt hordjs?

Figyelt kérdés

Amit ő hord az már onnantól divat?

[link]

2017. ápr. 27. 15:30
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
2017. ápr. 27. 15:31
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Ez a cipő marha jól néz ki függetlenül attól,hogy melyik celeb hordja. Nekem bejön.
2017. ápr. 27. 15:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én meg egy emberen sem láttam ezt a cipőt:D

Nem is tudtam, hogy Justin Biebernek van ilyen cipője (mondjuk, honnan is tudjam..:D)

Valószínűleg azért van sok mindenkinek ilyenje, mert jól néz ki. Nekem is tetszik.

2017. ápr. 27. 16:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szamomra atlagos sport cipo
2017. ápr. 27. 17:37
 5/12 anonim válasza:
100%
Nike Stefan Janoski, ha érdekelne a neve a cipőnek. Szerintem azért is, mert jól néz ki és kényelmes. :)
2017. ápr. 27. 19:17
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
nem nagy szám ez a lépő vannak sokkal jobbak..
2017. ápr. 27. 21:10
 7/12 anonim ***** válasza:
15%
nem amiatt a homár miatt hordják sokan. Janoski elég híres deszkás főleg kint USA-ban, ahol ez a cipő ló.... áron kapható, meg ez egy olyan sportcipő ami egész jól is néz ki. szóval ahhoz a kis homárhoz semmi köze.
2017. ápr. 29. 12:25
 8/12 xXAlexaXx válasza:
Attól függetlenül, hogy Jus hordja, még nem kell a cipőt is elítélni 😂. Ez egy cipő, ami jól néz ki, ennyi.
2017. ápr. 29. 15:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem szép,dizájnos. Amúgy, kit érdekel, mi a menő?:) És attól, mert valakié "menő", attól a többié még xär lesz? Másnak is ugyanúgy megdolgoztak érte a szülei, vagy pedig ő maga. Szerintem ne lovaguljunk már azon, hogy kinek milyen ruhája van; a drága meg trendi cuccoktól senki, - az ő maga személye- nem lesz senki másnál értékesebb. Ugyanolyan értékesek vagyunk alapvetően mind, Isten gyermekei, akik ide lejöttünk kirándulni, játszani.
2017. ápr. 29. 15:45
 10/12 anonim ***** válasza:
28%
Ez azért van mert Justin-nak minden jól áll. Ő még egy krumplis zsákban is imádnivalo *-----* ezért van az hogy amit felhúz divat lesz, mert az emberek azt hiszik rajtuk is ugyan olyan jól fog állni. Ugyan kérleeeek. Nézhetsz ki Jól, de Mr. Tökéletes csak egy van ;)
2017. ápr. 29. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!