Hol lehet venni egyenes szárú, szűk fazonú, SZTRECCS "SZÉLES CSÍPŐS" farmernadrágot emberi áron?
Figyelt kérdés
Először a felháborodásomra hangsúlyt fektetve akartam feltenni a kérdést, de felesleges, leírom itt, hogy mi a problémám. Végigjártam három boltot (Bershka,New Yorker,H&M) és mindegyik helyen csak a tipikus, kislányos, keskeny csípővel rendelkező nőknek való nadrágok vannak. Nem vagyok túlsúlyos, 173 cm/62 kg vagyok, felsőből s-xs a méretem, alsóból a széles csípő, erősebb combok miatt inkább M. De elvből nem szeretek venni 38-as méret felett nadrágot, nem is nagyon szoktam. Az említett nadrágok nagyobb méretben is úgy állnak rajtam, mint egy idiótán, mivel láthatóan teljesen más az alapalkatom, ezeknek általában az ülepe is olyan hosszú, hogy még hozzá sem ér a bőrömhöz, hanem 5 cm-vel lejjebb kezdődik...Azért nem olyan ritka dolog nők körében a széles csípő, hogy ennyire ne lehessen ránk is ruhákat gyártani...Nem is értem. Szomorú, de ma is a 40-es nadrág alig jött fel rám, a 38-as pedig egyenesen megakadt a combom alatt, pedig tényleg nem vagyok egy nagydarab ember.DE most erősen elgondolkodtam rajta, hogy csont soványra fogyasztom magam, hogy ne kelljen ennyit szenvedni a vásárlással..Bár az a vicc, hogy ezeket a nadrágokat még a kizárólagosan csontból álló hátsómra sem tudnám felpréselni...2017. ápr. 27. 12:54
11/13 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a problémám, pedig 165 cm és 56 kg vagyok, szóval normál testsúlyú. Egyedül Hádában találtam 2 olyan farmert, amik nagyon jól állnak. Ennél pokolibb tortúra nálam a megfelelő rövidnadrág megtalálása :D
12/13 anonim válasza:
Cundában vagy turkálóban érdemes megnézni tényleg. Viszont erre figyelj, hogy ha sztreccses, akkor olyan legyen, hogy épphogy fel tudd húzni. Ha kicsit lötyög vagy simán feljön, akkor egy nap viselés után csúszkálni fog és kinyúlik.
13/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!