Miért jobb a kínai titokzokni mint a Puma? Bővebben lent! 20/F
Figyelt kérdés
A Puma titokzoknijaim ahogy fel veszem 1 napra zárt cipőbe, délutánra mire le veszem a cipőt már a sarok résznél le csúszik a talp alá kb a talpam feléig. És így olyan mintha mezítláb lennék s cipőben! A kínaiak pedig egész nap bírják rendesen a lábamon! De miért? Egyiket sem húzom fel jobban. Egyik sem látszik ki a cipőből mikor rajtam vannak! Akkor miért?2017. ápr. 26. 17:12
11/25 A kérdező kommentje:
Mert boka zokni. Ilyet ha hordok én is és ez jó hogy nem csúszik le senkinek sem.
2017. ápr. 27. 10:13
12/25 anonim válasza:
Én is így jártam, mikor elkezdtem titokzoknit hordani tavaly nyáron, a drágábban vett titokzoknik mindig lecsúsztak (nem Puma, már nem tudom, mi volt, mert kidobtam egy idő után, eluntam, hogy kényelmetlen). Talán lábformán is múlik, meg kell találni a megfelelőt. Én inkább olcsóbban veszek sokat, teljesen mindegy a márkája most már. Ne csúszkáljon, kényelmes legyen.
13/25 anonim válasza:
Nekem is inkább az olcsóbbak és a h&m-esek váltak be. Utálom lecsúszik a talpam alá és félig le kell vennem a cipőt útközben hogy visszahúzzam a sarkamra. Tetszenek amik elől csak a lábujjakat fedik, viszont azok nagyon csúszkálósak, tapasztalatom szerint a legpraktikusabb ami felül lábfej harmadát takarja, a saroknál pedig az achilles aljáig ér.
14/25 A kérdező kommentje:
Én nagyon gondolkozok rajta hogy ki dobom én is a 2 pár Pumát és veszek helyettük 2 pár kínait. Nem tudom. Szerintetek???
2017. máj. 2. 08:03
15/25 anonim válasza:
Na megihletett a kérdés és vettem a kínaiban 5 pár titokzoknit. Majd beszámolok, hogy lecsúszik-e. Mindenesetre furcsa, hogy mekkora árkülönbségek vannak a titokzoknikra, alapból drágább, mint egy sima, pedig kevesebb anyagot tartalmaz.
16/25 A kérdező kommentje:
Hát én a 2 pár Pumát szét vágtam ollóval és ki dobtam és vettem helyettük 2 kínait így már csak kínai titokzoknijaim vannak!
2017. máj. 8. 07:31
17/25 anonim válasza:
Miért vágtad szét őket? :D Valaki biztos örült volna még neki, ha nem a kukába dobod...
18/25 anonim válasza:
15-ös vagyok és nagyon elégedett a 300 Ft-os kínai titokzoknikkal, nem csúszkál, nem izzaszt, rendkívül kényelmes.
19/25 anonim válasza:
Az ilyen fajta nekem is lecsúszik, úgy utálom ha 10 lépés után már igazítanom kell. A sarok részen nem tart, de tényleg lehet, hogy több félét ki kellene próbálni az anyaga miatt (eddig 2 különbözőt vettem, mindegyik lecsúszik :( ) N.
20/25 anonim válasza:
Nekem van egy tipusu zoknim ami csak 1cipőben csuszikle,a többiben semmi csúszás nincs. Szóval a cipőbis lehet a lecsúszás okozója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!