Hol tudnék Győrben egy ehhez hasonló szoknyát venni (és kb. mennyiért)?
A kínaikban nem láttam ilyen egyszerű szoknyákat,plázába nem járok,nem tudom mi van ott. A lényeg nekem az hogy hosszú legyen,és ne legyen agyoncicomázva.
Ha gothból vagy járj turiba, anno is így csináltuk. Mi is onnan öltözünk. Türelem kell hozzá.
Vagy varrd meg. Ilyen szoknyát eléggé egyszerű.
A turizás a legnagyobb buli amit el tudok képzelni... ha van 1-2 hasonló ízlésű ember azok szuperül el tudják szórakoztatni egymás egy-egy ilyen akció során.
A varrás nem nehéz dolog, vegyél valami olcsó anyagot és kisérletezz. Nagyon elrontani nem lehet. Menni fog, szép lassan válassz nehezebb és nehezebb fazonokat és a végére akár egy fodros-csipkés inget is meg tudsz majd csinálni... Elvégre a goth divat abból alakult ki, hogy mindenki magának csinálta a ruháit. A Feketelyukas időkben nem volt se Darkshop, se drága német oldal, turi volt és varrógép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!